01-08-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Mijn ex-vrouw en ik besloten om na vijf jaar huwelijk om te gaan scheiden. Wij hebben een aantal mooie jaren samen gehad, maar merkten dat het vuur uit onze relatie was verdwenen en ook niet meer terugkwam. Wij hadden geprobeerd om onze relatie te verbeteren, maar merkten dat dit niet werkte en dat wij te vaak ruzie hadden. Wij zagen dat scheiden erg duur kan zijn, maar hadden te weinig geld om dit te doen. Op de website samengratisscheiden.nl zagen wij dat het mogelijk was om gratis te scheiden en dit was voor ons een uitkomst. Wij zijn nu op een goede manier uit elkaar en zijn allebei gelukkiger op deze manier. Ik heb in totaal bijna elf jaar een relatie met mijn ex-vrouw gehad en hebben diverse goede tijden gekend. Wij leerden elkaar kennen op de middelbare school en waren nog erg jong toen. Het duurde niet lang voordat wij een relatie kregen en al snel waren wij een paar. Wij hadden allebei nog weinig ervaring met het hebben van een relatie en ik denk dat dit erg nadelig voor ons was. Wij konden moeilijk onze relatie vergelijken met voorgaande relaties en hadden daarom niet zo goed door, dat het niet goed tussen ons ging. Door gratis te scheiden zijn wij na vele jaren uit elkaar gegaan en misschien is dit het beste voor ons allebei. Wij waren te jong getrouwd en het was destijds geen verstandige keuze om te gaan trouwen. Gelukkig hebben wij ondanks de moeilijke momenten wel goede afspraken met elkaar kunnen maken en samen tot de conclusie gekomen dat het beter was om te gaan scheiden. Aangezien wij niet veel geld op onze rekening hadden staan, was gratis scheiden een uitkomst voor ons, anders waren wij misschien nog wel langer bij elkaar gebleven.

Gratis scheiden met goede afspraken

Wij hadden eerst bekeken of wij op de normale manier konden scheiden, maar dit bleek voor ons te duur. Gelukkig kwamen wij de website tegen over gratis scheiden en bleek dat wij in aanmerking kwamen. Het is mogelijk om via deze stichting te scheiden, maar dan moet je wel samen goede afspraken kunnen maken en een laag, of modaal inkomen hebben. Voldoe je niet aan de voorwaarden, dat is het via de stichting mogelijk om voordelig te scheiden. Toen wij de website gevonden hadden, besloten wij om een gesprek aan te vragen over gratis scheiden en konden langskomen op een van de vele locaties in de buurt.

Met een mediator uit elkaar

Via de stichting en met de hulp van een mediator konden wij zeer snel en gratis scheiden. Het was voor ons niet moeilijk om goede afspraken met elkaar te maken, wij besloten om alles te delen en overnieuw te beginnen. Sinds de scheiding heb ik nog goed contact met mijn ex en wij denken allebei dat dit het beste voor ons is. Als je meer informatie wilt over gratis scheiden, dan raad ik de website samengratisscheiden.nl aan.

  • Het is mogelijk om te scheiden als je aan de voorwaarden voldoet
  • Indien je hier niet aan voldoet dan kan je voordelig scheiden
  • Wij konden goede afspraken met elkaar maken
  • De scheiding was erg snel verlopen