01-08-2019 Webwinkels en Webshops 0

Mijn vriendin en ik hebben vorig jaar een huis gekocht en dit huis werd dit jaar casco opgeleverd. Wij konden via de gemeente voordelig een starters woning kopen, maar de woning werd bijna kaal opgeleverd. Wij wilden een aantal dingen uitbesteden, maar ook graag een groot gedeelte zelf verbouwen om kosten te besparen. Voor de verbouwing hadden wij bouwlampen nodig en het leek mij het beste om LED verlichting te kopen. Via de website hetledwarenhuis.nl konden wij voordelig LED bouwlampen kopen en die werkten erg goed. Vorig jaar hoorden wij dat de gemeente zou starten met een project om meer huizen te bouwen. Er is al jaren veel vraag naar huizen in onze gemeente en vooral voor jongeren is het lastig om een huis te kopen. Mijn vriendin en ik hadden veel interesse in het project en besloten om naar de informatie avond te gaan. De gemeente gaf aan voordelige woningen te gaan bouwen voor starters en wij schreven ons voor een type woning in. De woningen zouden alleen casco opgeleverd worden, maar het was wel mogelijk om bijvoorbeeld een keuken en badkamer te laten plaatsen voor meer geld. Wij waren een van de gelukkigen die werd uitgekozen en besloten om alleen de keuken te laten plaatsen. Ik heb zelf beste handig en heb vrienden die in de bouw werken, daardoor wilden wij een groot gedeelte van de verbouwing zelf doen. Voor de verbouwing moesten wij wel LED bouwlampen kopen, want er zou in het begin nog geen verlichting in het huis zijn. Het idee was dat wij voornamelijk in het weekend en de avonden aan de slag zouden gaan en dan heb je nu eenmaal verlichting nodig. Begin dit jaar kregen wij de sluiten en ik wilde direct op zoek gaan naar LED bouwlampen, zodat wij zo snel mogelijk aan de slag konden. 

LED bouwlampen online gekocht

Ik ging op zoek naar webshops die LED bouwlampen verkopen en vond een aantal bedrijven. Een van de websites die ik vond was hetledwarenhuis.nl en ik besloot om hier de lampen te kopen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in LED verlichting en heeft een groot assortiment. Ik vond verschillende bouwlampen die geschikt voor ons zouden zijn en de prijs viel mij erg mee. Op de productpagina staat een uitgebreide beschrijving van het product, zodat je goed weet wat je koopt. Ik besloot om via dit bedrijf die LED bouwlampen te kopen en die werden snel geleverd.

Goede verlichting tijdens de verbouwing

De afgelopen maanden hebben wij veel gebruik gemaakt van de LED bouwlampen en waren er erg tevreden over. De lampen gaven goed licht, ook als het erg donker buiten was. Doordat het LED lampen zijn, gebruiken ze weinig energie. Door het goede licht hebben wij vele avonden kunnen werken, zonder voortijdig te stoppen. Voor het kopen van LED bouwlampen raad ik hetledwarenhuis.nl aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in LED verlichting en heeft een groot assortiment
  • LED verlichting gebruikt minder energie dan normale lampen
  • Wij konden hier voordelig de LED bouwlampen kopen
  • Wij hebben de lampen veelvuldig gebruikt en waren er erg tevreden over