27-07-2019 Woning en Tuin 0

Laatst was het eindelijk zo ver, mijn vriend en ik kregen de sleutel van ons nieuwe huis! We waren super enthousiast want nu kon het klussen eindelijk beginnen. We wilden best veel veranderen aan de woning en onder andere nieuwe vloeren, een nieuwe keuken en nieuwe goedkope vouwgordijnen kopen. Wij vinden namelijk dat je bij vouwgordijnen echt niet ziet hoe duur ze zijn en dat goedkope vouwgordijnen net zo goed zijn als dure, in ieder geval als je ze bij de Jaloezieën-fabriek bestelt, net als wij. Dit is een webshop voor allerhande raamdecoratie. Eigenlijk hebben ze alles wat je maar kunt bedenken, namelijk:

  • Jaloezieën, zowel van hout als van kunststof
  • Stoffen gordijnen
  • Vouwgordijnen in allerlei kleuren en materialen
  • Rolgordijnen
  • Shutters

Voor bijna ons hele huis kozen wij voor goedkope vouwgordijnen. Deze vinden we simpelweg het mooist en bovendien past een vouwgordijn in elke ruimte. De kleuren en materialen hebben we aangepast aan de stijl van elke ruimte en zo hebben we toch in elke kamer net iets anders. Enkel in de keuken hebben we voor een andere optie gekozen, namelijk shutters. We wilden daar namelijk iets wat we iets gemakkelijker open en dicht konden doen en wat bovendien een soort tussenstand had. Shutters kun je dichtklappen en tegelijkertijd half open zetten door de houten latjes te bewegen. Voor onze keuken, die aan de straat ligt, een perfecte optie.

Goedkope vouwgordijnen bestellen

Als je net als wij je goedkope vouwgordijnen online wil bestellen kunnen we je de webshop van Jaloezieën Fabriek zeker aanraden. Het bestelproces is daar namelijk heel gemakkelijk. Je kiest gewoon het artikel dat je graag wilt hebben en vervolgens voer je in het systeem de aantallen in en voor elk verschillend exemplaar de maten van het raam waar het in moet komen te hangen. Op de website staan handige en duidelijke tips voor hoe je dit opmeten precies doet. Dit kan namelijk best wel nauw komen en je wilt natuurlijk dat jouw goedkope rolgordijnen precies passen en niet per ongeluk inkijk in je woning geven, dat zou zonde zijn. Als je je bestelling geplaatst hebt gaat Jaloezieën Fabriek jouw gordijnen (welk type dan ook) voor je produceren en op maat maken. Vervolgens worden ze je geleverd met duidelijke instructies voor het ophangen. Ze worden altijd binnen maar liefst 7-10 dagen bij u thuis bezorgd, en dat is best een snelle service voor op maat gemaakte gordijnen, rolgordijnen of vouwgordijnen!

De juiste gordijnen voor de ruimte

Als je gordijnen wilt kopen voor je nieuwe woning is het belangrijk stil te staan bij de sfeer die je in elke ruimte wilt hebben. Goedkope Vouwgordijnen van stof (bijvoorbeeld katoen) geven een hele andere uitstraling dan houten shutters. En zelfs als je houten shutters online gaat bestellen moet je goed nadenken welke kleur. Wie van basic en strak houdt kiest het beste voor witte shutters, maar als je wat meer warmte en gezelligheid in huis wilt kun je beter kiezen voor hout, bijvoorbeeld eikenhout. Dit heeft een hele mooie structuur en maakt de ruimte heel warm. Maar of u nu kiest voor goedkope vouwgordijnen, shutters of rolgordijnen, de webshop van Jaloezieën Fabriek is een echte aanrader om online gordijnen te bestellen.

jaloezieen-fabriek.nl/