08-07-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Bij Hendrikse verhuur in Ede kunt u terecht om een goedkope schaarhoogwerker te huren.  Het bedrijf biedt hoogwerkers voor verschillende doeleinden aan, voor elke situatie een oplossing. Naast hoogwerkers biedt het bedrijf ook heftrucks en verreikers aan om te huren. Het bedrijf is gevestigd in Ede en is sinds 1998 al actief bezig met fabrieksontmantelingen. Tegenwoordig is het bedrijf bezig met het aanbieden van een divers aanbod van schaarhoogwerkers.

Aanbod van Hoogwerkers

Bij Hendrikse verhuur heeft de klant een ruime keuze aan diverse hoogwerkers om te huren:

  • Telescoophoogwerkers, deze hoogwerker is al te huren vanaf 195 euro per dag en voor 575 euro per week.
  • Telescoophoogwerkers met rubsbanden, deze hoogwerker is al te huren vanaf 205 euro per dag en voor 615 euro per week.
  • Schaarhoogwerkers voor ruwterrein, deze schaarhoogwerker is al te huren vanaf 110 euro per dag en voor 325 euro per week.
  • Elektrische schaarhoogwerkers, deze schaarhoogwerker is al te huren vanaf 55 euro per dag en voor 160 euro per week.
  • Diesel knikarmhoogwerkers, deze hoogwerker is al te huren vanaf 165 euro per dag en voor 495 euro per week.
  • Elektrische knikarmhoogwerkers, deze hoogwerker is al te huren vanaf 145 euro per dag en voor 425 euro per week.
  • Spin hoogwerkers, deze hoogwerker is al te huren vanaf 145 euro per dag en voor 525 euro per week.
  • Aanbouwdelen/accessoires, het is mogelijk om pionnen, aanhangwagens of kunstof rijplaten te huren naast een hoogwerker.

De schaarhoogwerkers van Hendrikse verhuur kunnen gebruikt worden voor zwaar en hoog werk. Het is hierbij belangrijk dat de machine voor iedereen eenvoudig en veilig te bedienen is. Het bedrijf biedt een goede kwaliteit/prijs verhouding. Dit komt omdat de schaarhoogwerkers altijd in goede staat opgeleverd worden en elk jaar door een deskundige inspectie heen moeten komen. Bedrijven en particulieren kunnen de machines huren. Per hoogwerker zijn er verschillende opties als het gaat om werkhoogte, reikwijdte en hefvermogen. Dit zorgt ervoor dat de machine perfect aansluit op het doeleinde van de klant. Per hoogwerker bestaat dus ook een verschillende prijsklasse, die aansluit op wat de machine kan.

Het huren

Hendrikse verhuur biedt een divers aanbood schaarhoogwerker op verhuur basis. Het bedrijf snapt dat het voor de klant te veel geld kost om elke keer een nieuwe hoogwerker aan te schaffen voor de diverse werkzaamheden. Daarom biedt het bedrijf schaarhoogwerkers om te huren. Er zijn voor elke situatie en elk soort project diverse typen om te huren. Het bedrijf kan lagere huurtarieven aanbieden dan concurrenten omdat het beschikt over een eigen wagenpark waar de hoogwerkers opgeslagen staan. Het is ook mogelijk om de machines op locatie te laten leveren. Dit kan door eigen transportmiddelen en het kan vaak al een dag na het plaatsen van de bestelling. Het is mogelijk om per dag maar ook per week te huren. Zo kunt u de verhuur aanpassen naar de looptijd van het project of doeleinde. De genoemde huurprijzen zijn exclusief transport naar locatie.

Hendrikse verhuur biedt persoonlijk advies van specialisten en betrouwbare machines van hoge kwaliteit om te huren. Dus bent u opzoek naar een betaalbare schaarhoogwerker dan bent u bij Hendrikse verhuur in Ede aan het juiste adres. Neem gerust contact op voor meer informatie van de specialisten!