07-08-2019 Kinderen en Speelgoed 0

Ik heb al jaren een aantal parfumeries in Noord Holland en ben ook aangesloten bij de ondernemersvereniging. Een van de zaken is gevestigd in een klein winkelcentrum en daar gaven wij afgelopen week een braderie. Wij proberen altijd zoveel mogelijk klanten te trekken en organiseren vaak iets speciaals voor de kinderen. Tijdens een overleg met de andere ondernemers stelde ik voor om een luchtkussen te huren en dit idee werd goed ontvangen. Ik zou de huur regelen en kon dit voor een goede prijs doen bij attractieverhuur Moonen. Elk jaar organiseren de ondernemers van het winkelcentrum een braderie en doen dit vlak voor de zomervakantie. Het is dan vaak mooi weer en kunnen hierdoor met kraampjes buitenstaan. De braderie is een goede manier om meer te verkopen, want er komen vaak veel mensen op af. Alle ondernemers verkopen een aantal producten met korting, of hebben andere acties, zodat het de moeite waard is om langs te komen. Wij proberen vaak iets speciaals voor de kinderen te organiseren, waardoor er veel gezinnen naar de braderie komen. Dit keer stelde ik tijdens het overleg voor om een luchtkussen te huren. Er staat een grote parkeerplaats naast het winkelcentrum en daar staan wij ook vaak met kraampjes. Dit zou een ideale plek zijn voor het luchtkussen en met het warme weer willen veel kinderen buitenspelen. Wij hebben altijd een budget voor versiering en iets leuks voor de kinderen, waardoor ik dacht dat een luchtkussen huren ook mogelijk was. De andere ondernemers vonden het een goed idee en iedereen ging akkoord, mits de huur in het budget zou passen. Ik stelde voor om te zoeken naar bedrijven die de luchtkussens verhuren en zou daarna de prijs voorleggen aan de andere ondernemers. 

Een luchtkussen huren via attractieverhuur Moonen

Online ging ik op zoek naar bedrijven om een luchtkussen te huren. Ik vond al snel verschillende bedrijven, maar zag ook dat er een groot verschil in de prijzen zat. Ik vond onder andere attractieverhuur Moonen en dit bedrijf kwam het beste naar voren. Dit bedrijf heeft ontzettend veel attracties en is de grootste van Belgiƫ en Nederland. Ik vond hier verschillende mooie luchtkussens en zag dat de prijzen erg goed waren, daarnaast voldoen de attracties aan alle veiligheidsvoorschriften. Ik liet de website zien aan de andere ondernemers en samen kozen wij een mooi springkussen uit. Door het kussen zelf op te halen, konden wij extra voordelig het luchtkussen huren.

Veel kinderen kwamen op het springkussen af

Een luchtkussen huren voor de braderie was een goed idee, want er kwamen ontzettend veel gezinnen en kinderen op de braderie af. Er kwamen veel meer mensen dan normaal en hierdoor verkochten alle ondernemers meer dan verwacht. De kinderen hadden veel plezier op het springkussen en dat was natuurlijk ook erg belangrijk voor ons. Wij waren erg tevreden over attractieverhuur Moonen en kunnen dit bedrijf aanraden om een luchtkussen te huren.

  • Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment aan attracties
  • Alle attracties voldoen aan de veiligheidsvoorschriften
  • Wij kregen extra korting door het springkussen zelf op te halen
  • Er kwamen veel kinderen op het kussen af