11-08-2019 Mode en Kleding 0

Vorig jaar heeft mijn vriend mij eindelijk ten huwelijk gevraagd. Ik had eigenlijk verwacht dat hij dit nooit meer zou doen omdat hij altijd had aangegeven dat hij helemaal niet van trouwen hield. Hij wist echter ook dat ik het heel erg leuk zou vinden en ik heb daarom ook altijd stiekem gehoopt dat hij ooit nog wel van gedachten zou veranderen. Dat bleek dus het geval te zijn want toen wij op een mooie dag in Stadskanaal liepen, heeft hij mij aan de oever van het kanaal ten huwelijk gevraagd. Dat was de verrassing van mijn leven. Het betekende niet alleen dat ik dus in de toekomst zijn achternaam zou overnemen, het hield ook in dat ik nu op zoek moet gaan naar een winkel voor mooie bruidsjurken. Ik heb meteen een vriendin van mij gebeld en die heeft mij aangeboden om te gaan helpen om te zoeken naar mooie bruidsjurken. Ik vertrouw haar hier helemaal in omdat zij echt een neusje heeft voor mooie bruidsjurken en ik denkt daarom ook dat als je er graag zeker van wilt zijn dat je mooie bruidsjurken wilt vinden, je aan haar echt een heel goede hebt. Ik heb daarom met haar een keer een avondje gepland waarop wij op het internet op zoek zouden gaan naar mooie bruidsjurken. Wij wilden namelijk graag zeker zijn dat wij een aantal winkels voor bruidsjurken zouden bezoeken omdat wij graag de bruidsjurken zelf wilden vergelijken, maar wij wilden er ook zeker van zijn dat wij voor de bruidsjurken zelf niet een vermogen hoefden te betalen. Wij zijn daarom blij dat wij een avondje zijn gaan zitten, want wij hebben op deze manier een winkel weten te vinden die beter was dan ik mij had durven dromen. Wij zijn namelijk de bruidsjurken van valkengoed.nl op het spoor gekomen en ik kan u zeggen dat dit voor ons als een warme douche voelde. Wij hadden nooit verwacht dat wij zulke mooie bruidsjurken konden vinden die ook nog eens zo voordelig geprijsd waren. Genoeg reden voor ons dus om een keer contact met deze mensen op te nemen om te horen of het mogelijk was om een keer wat bruidsjurken te komen passen. 

Wij vonden hier de mooiste bruidsjurken 

Wij hebben bekeken wat de mogelijkheden waren om hier mooie bruidsjurken te vinden en het moet gezegd worden dat het een heel lastige keus was. Alle bruidsjurken die hier worden aangeboden zijn namelijk heel erg mooi. Genoeg reden dus om een selectie te maken en vervolgens te kijken welke bruidsjurken wij het mooist vonden. 

Mijn jurk stond mij prachtig

Ik ben inmiddels getrouwd en ik kan u zeggen dat ik heel erg blij ben dat ik in zee ben gegaan met de mensen van valkengoed.nl omdat:

  • Ik hier een prachtige jurk heb kunnen kopen 
  • De jurk volledig aan mijn model is aangepast
  • Ik voor een heel goede prijs geholpen ben 

Mocht u het aanbod van deze mensen ook een keer willen bekijken, dan kan ik u aanraden om een keer naar valkengoed.nl te gaan surfen. Daar kunt u namelijk ook foto’s van de jurken bekijken.