25-07-2020 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Wij werken met heel veel verschillende apparatuur binnen ons bedrijf en het is mijn taak als monteur om te zorgen dat deze apparatuur het altijd goed blijft doen. Het is daarom ook dat ik regelmatig op zoek moet naar onderdelen van apparatuur waar ik niet veel verstand van heb. Zo moest ik onlangs op zoek naar nieuwe filterelementen. Wij hadden namelijk al gemerkt dat onze machines niet heel goed meer functioneerden en dat het waarschijnlijk tijd was om op zoek te gaan naar nieuwe filterelementen. Wij hadden echter niet helemaal helder voor ogen waar wij moesten zijn wanneer wij nieuwe filterelementen wilden kopen en daarom hebben wij gekeken of wij misschien filterelementen konden bestellen via een site op het internet. Ik kan u zeggen dat dit idee in theorie hee mooi was, maar dat het in praktijk niet zo eenvoudig was om ook echt een bedrijf te vinden dat ons aan de gewenste filterelementen kon helpen. Je moet namelijk heel goed weten welke filterelementen je nodig hebt en als ik ergens niet heel veel kennis over had, dan was het wel over filterelementen. Ik heb daarom goed onderzoek gedaan naar waar ik het beste onze nieuwe filterelementen kon bestellen. Het zou het handigst zijn wanneer ik even met een expert zou kunnen overleggen over de mogelijkheden zodat ik zeker zou kunnen weten dat ik de juiste filterelementen zou bestellen. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de mensen van technofilter.eu kon gaan. Deze site werd overal aangeraden toen ik las waar andere mensen hun filterelementen gingen kopen. Wij hebben gemerkt dat wanneer je op deze site gaat kijken, je heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden en daarom wilde wij graag een keer kijken of wij hier ook onze filterelementen konden vervangen. Toen wij door het aanbod bladerden, hebben wij gezien dat wij hier inderdaad filterelementen konden vinden die op de onze leken, maar of het ook echt de juiste waren, dat was ons niet geheel bekend, dus hebben wij gekeken of het mogelijk was om even advies in te winnen. Dan zouden wij namelijk zeker kunnen zijn dat wij de juiste filterelementen zouden inslaan. 

Deze filterelementen hadden wij nodig 

Ik heb even contact gehad met een van de mensen van deze site en deze heeft mij kunnen uitleggen welke filterelementen wij zouden moeten aanschaffen. Deze filterelementen waren net iets anders dan wij hadden, maar zij waren wel beter. Dat was een goede tip en wij zijn daarom ook blij dat wij even contact hebben opgenomen met deze mensen over hun filterelementen. Wij hebben daardoor namelijk uiteindelijk precies de juiste filterelementen kunnen kopen en dat was precies wat wij wilden. 

Wat heeft u nodig?                       

Mocht u ook op zoek zijn naar goede filterelementen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van technofilter.eu te surfen 
  • Te bekijken wat deze mensen voor u kunnen doen 
  • Een keer met een medewerker te overleggen over welk filter voor u het beste is 

Wij zijn blij dat onze apparatuur weer draait als nooit tevoren. Dat was zonder de goede hulp van technofilter.eu nooit gelukt.