12-08-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Ik moest laatst een pakket versturen en ik wilde er zeker van zijn dat ik dit pakket heel op de plaats van bestemming zou kunnen laten aankomen. Vandaar dat ik ben gaan kijken hoe ik mijn product het beste kon verpakken. Ik heb toen gezien dat het niet echt eenvoudig is om een goede verpakking voor je product te vinden. Ik ben namelijk overal geweest, maar waar ik ook keek, ik kon nergens een goede doos vinden. Het was namelijk zo dat ik graag een goede doos wilde hebben omdat ik wilde dat mijn product precies in deze doos zou passen. Dat zou namelijk de minste beweging in de doos zelf veroorzaken en dus heb ik heel lang gezocht naar iets wat aan mijn wensen voldeed. Uiteindelijk heb ik besloten dat ik een kartonnen doos wilde laten maken omdat ik op deze manier exact de kartonnen doos kon vinden die ik nodig had. Ik ben daarom gaan kijken naar waar ik een goede kartonnen doos kon laten maken en zoals dat vaak het geval is, ontdekte ik dat ik op het internet de meeste mogelijkheden aangeboden kreeg. Ik heb daarom gekeken naar waar ik het beste een kartonnen doos kon laten maken. Ik heb daarbij op twee dingen gelet. Ten eerste wilde ik graag zeker zijn dat ik voor een goede prijs een kartonnen doos kon laten maken, en ten tweede vond ik het ook belangrijk dat ik mijn kartonnen doos snel in huis kon hebben. Als ik namelijk maanden moest wachten op mijn kartonnen doos, kon ik zelf ook wel naar het uiteindelijke adres lopen waar de kartonnen doos geleverd moest worden, dus snelheid in het bezorgen van de kartonnen doos was mij wel wat waard. Ik ben gaan kijken waar ik het beste deze kartonnen doos kon gaan kopen, en toen heb ik gezien dat ik het beste een keer naar de site van dozenlatenmaken.nl kon gaan kijken. Zoals de de naam van deze site al doet vermoeden, moet je hier zijn wanneer je voor goede dozen gaat. Ik heb daarom gekeken wat men mij hier allemaal aanbood en ik moet u zeggen dat ik meteen onder de indruk was van wat ik hier allemaal kon bestellen. 

Ik liet hier een kartonnen doos op maat maken

Wat heel prettig is aan deze site is dat men er alles aan doet om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dat betekent dus dat wanneer je een speciale afmeting nodig hebt, je de maten alleen maar door hoeft te geven en vervolgens maakt men er hier een mooie kartonnen doos van. Ik heb hier dus een bestelling doorgegeven en nog geen paar dagen later had ik mijn kartonnen doos al in huis. 

Goede service voor een lage prijs 

Ik ben heel erg te spreken over de goede service van dit bedrijf en ik kan deze site aan iedereen aanraden die:

  • Snel een goede kartonnen doos nodig heeft
  • Niet genoegen neemt met lage kwaliteit 
  • Voor een haarscherpe prijs een doos wil kopen 

Kijk voor meer informatie ook nog even op dozenlatenmaken.nl