01-03-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Hebt u een eigen webshop geopend en verkoopt u nu niet alleen in uw winkel in de fysieke werkelijkheid uw producten maar nu ook via het internet? Dan zoekt u vast en zeker naar verpakkingsmateriaal waar u deze producten veilig mee kunt verzenden. Gaat het om relatief kleine producten zoals sleutelhangers, postzegels, elementen van het periodiek systeem, hobbyartikelen en ga zo maar door? Dan verstuurt u het waarschijnlijk met een envelop. Want u bent doorgaans vele malen goedkoper uit om met de briefpost uw pakketjes te versturen dan met de pakketdiensten. Onze luchtkussen enveloppen komen dan ongetwijfeld als geroepen. Deze luchtkussen enveloppen bevatten aan de binnenkant namelijk een beschermende laag bestaande uit vastgeplakte noppenfolie. Dergelijke folie zorgt voor een fantastisch beschermende laag waarmee ieder product, hoe breekbaar het dan ook mag zijn, moeiteloos vervoerd kan worden en ook een flinke klap kan weerstaan. We denken daarbij aan het vallen in de brievenbus van PostNL maar ook de dreun die het te verwerken krijgt tijdens het sorteerproces, het transport en de uiteindelijke bezorging door de postbezorger. Onze luchtkussen enveloppen zijn uniek in de zin dat u ze bij vendrigpackaging.com in allerlei afmetingen kunt bestellen. Daardoor is er voor ieder wat wils te vinden. Zo is het zelfs voor u als particulier mogelijk om ze in beperkte oplage vanaf 50 stuks te bestellen. Zoekt u echter 50.000 luchtkussen enveloppen? Ook dan kunnen we moeiteloos aan uw vraag tegemoetkomen.

Deze luchtkussen enveloppen zijn ideaal voor kleine bestellingen

U kunt de luchtkussen enveloppen vandaag nog bestellen door uw afmetingen uit te zoeken. Het kan wel verschillen in welke oplage we de luchtkussen enveloppen leveren. Dat heeft mede met de populariteit van het artikel te maken want anders kan het voor ons natuurlijk ook niet uit. Mocht u zo nu en dan tape, folie, kartonnen dozen of accessoires nodig hebben dan kunt u een profiel aanmaken. Voor bedrijven is dat zeker een aan te raden optie. Op de website van PostNL ziet u trouwens een handig overzicht van de tarieven. We raden het u aan om ieder pakketje afzonderlijk af te wegen zodat u altijd voldoende porto betaalt. De luchtkussen enveloppen kunt u aldus op werkdagen bestellen. Doet u dat hier voor 17.00 uur? Dan leveren we doorgaans de volgende werkdag al af. Tel uit uw winst en profiteer van deze lage prijzen en snelle levertijden door vandaag nog te betalen met behulp van een online betaalsysteem. U kunt daarbij denken aan PayPal en iDEAL, maar betalen met uw creditcard is natuurlijk ook altijd een uitstekende optie. U betaalt slechts €4,95 aan verzendkosten en als de bestelling boven de 75 euro uitvalt dan hoeft u helemaal niets extra’s te betalen. Dit geldt overigens voor leveringen in Nederland en België. Voor tarieven in andere landen raden we het u aan om even persoonlijk contact op te nemen.

Een webwinkel kan eigenlijk niet zonder deze enveloppen

Hebt u nog vragen over de luchtkussen enveloppen? Wilt u iets meer weten over onze werkwijze of hoe u het beste kunt bestellen? Wilt u bepaalde producten graag op maat laten maken of mist er volgens u iets in ons assortiment? U kunt op diverse manieren snel met ons in contact komen:

  • Klim bijvoorbeeld in de pen en vul het contactformulier in of stuur een e-mail,
  • Bel tijdens kantooruren met onze klantenservice of stuur hen via WhatsApp een berichtje,
  • En ten slotte is het mogelijk om doordeweeks met ons te chatten. Spreek ons gerust even aan via de ingebouwde chatfunctie.

Bent u tevreden over uw luchtkussen enveloppen? Laat dan eens een review achter of geef een cijfer!