03-03-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Het was toch even schrikken toen ik een tijdje geleden steeds vaker uitwerpselen van een rat of een muis tegen kwam in mijn huis. In eerste instantie hoopte ik nog dat het toeval was en dat de ratten en/of muizen misschien gewoon door mijn huis waren gelopen en vervolgens weer terug waren gegaan waar ze vandaan kwamen. Ik had natuurlijk beter kunnen weten! Dit is namelijk vaak een van de eerste tekenen die ik vond die erop wezen dat ik last had van, wat achteraf bleek, ratten.

  • Er hing een onaangename geur in huis
  • Mijn kabels en meubels hadden knaagschade
  • Ik hoorde geschuifel in de muren

Omdat ratten met name ’s nachts actief zijn, zul je ze overdag dus eigenlijk nooit zien. Wel hoorde ik soms ’s avonds als ik op de bank zat geschuifel en dat gebeurde ook wel eens ’s ochtends vroeg. Ik vond het zo’n vervelend idee om ratten in huis te hebben, dat ik in eerste instantie een beetje de ontkenning in ging. Achteraf gezien had ik meteen moeten kiezen voor ratten bestrijden. Zeker nu ik weet hoe makkelijk het is om daarvoor te kiezen, had ik het echt veel eerder moeten doen.

Kom naar deze website voor ratten bestrijden

Een vriend van mij zei nog heel stoer dat hij dat wel even voor me op zou lossen. Maar een snelle zoektocht op het internet leerde me dat je ratten bestrijden eigenlijk altijd moet overlaten aan een professioneel. Als je zelf niet weet waar je mee bezig bent op dit gebied dan is de kans groot dat je de schade alleen maar groter maakt en daar zat ik nu dus net niet op te wachten. In mijn zoektocht naar een professioneel die het ratten bestrijden voor mij kon aanpakken kwam ik terecht op de website van het bedrijf Beestjes Kwijt. En dit kwam echt als een geschenk uit de hemel. Ik had er namelijk nogal wat moeite mee om de juiste bedrijven te vinden die mij konden helpen met het ratten bestrijden en dat voor een enigszins redelijke prijs. Via de website van het bedrijf Beestjes Kwijt heb je die professioneel voor het ratten bestrijden zo gevonden! Je kunt hier zelfs met spoed 24 uur per dag en 7 dagen per week contact met ze opnemen. Ik vond toch niet echt dat mijn geval hieronder viel en dus heb ik netjes gewacht tot de volgende dag voordat ik contact met ze opnam.

Een uitstekende klantenservice

Wat me meteen opviel was de uiterst vriendelijke medewerker die ik aan de lijn kreeg. Ik vertelde hem dat ik vermoedde dat ik ratten in huis had en dat ik graag iemand langs wilde laten komen die het ratten bestrijden voor mij in gang kon zetten. Dit was allemaal geen enkel probleem. De medewerker stelde mij nog een aantal vragen om mijn vermoeden te bevestigen: hij was vrijwel 100% zeker dat het hier om ratten ging en dat ik snel moest kiezen voor ratten bestrijden. Voor ik het wist had ik een afspraak staan met een erkende bestrijder bij mij in de buurt die snel bij mij langs kon komen. Hij ging meteen aan de slag en voor ik het wist kon hij me het goede nieuws brengen dat ik snel van het probleem af zou zijn. Ik ben in een hele lange tijd niet zo blij met nieuws geweest. Aan het einde van het project heeft hij me ook nog eens een aantal goede tips gegeven om dit in het vervolg te voorkomen. En die pas ik natuurlijk toe! Kijk snel op de website https://beestjeskwijt.nl/