19-04-2018 Auto's en Motoren 0

Toen ik vorige maand met mijn wagen tegen de muur van mijn woning reed, had ik meteen in de gaten dat dit waarschijnlijk de genadeklap zou zijn voor mijn trouwe wagentje. Dat was heel vervelend om te merken omdat ik heel erg gehecht was aan mijn auto. Ik ben nog wel even naar de garage geweest om te kijken of de schade misschien nog te herstellen was, maar ik had net iets teveel gas gegeven toen ik tegen die muur reed, dus het was al snel duidelijk dat er flink veel schade aan mijn wagen was ontstaan. De man van de garage vertelde mij dat het niet de moeite waard zou zijn om de schade te herstellen omdat dit heel erg in de kosten zou lopen en die kosten zouden het niet waard zijn. Ik moest dus op zoek naar een andere wagen. Omdat ik graag wat extra geld wilde hebben voor deze wagen, ben ik maar eens even gaan kijken of ik mijn afgekeurde auto verkopen kon. Dat heb ik proberen uit te zoeken via het internet waar ik al heel snel heel interessante sites tegenkwam. Het probleem was echter dat al deze sites tamelijk weinig geld boden voor wanneer ik mijn afgekeurde auto verkopen wilde. Dat was natuurlijk niet iets waar mijn hart sneller van ging kloppen en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of ik ook elders mijn afgekeurde auto verkopen kon. Ik kwam uiteindelijk terecht op de site van Inkoopschadeauto.nl. Hier heb ik heel interessante mogelijkheden gevonden voor wanneer het gaat over een afgekeurde auto verkopen. Ik wil u daar in deze korte tekst graag wat meer over vertellen. Mocht u ook uw afgekeurde auto verkopen willen, dan raad ik u zeer aan om snel een keer naar de site van Inkoopschadeauto.nl te komen kijken. U zult zien dat u hier een behoorlijke prijs kunt ontvangen voor uw oude barrel.

Ik kwam hier mijn afgekeurde auto verkopen en ontving meteen cash

Toen ik contact opnam met de mensen van Inkoopschadeauto.nl, wilde ik graag weten of ik hier mijn afgekeurde auto verkopen kon. Ik kreeg te horen dat dat heel goed mogelijk was. Men weigerde namelijk bijna nooit een auto. Dat was goed om te horen en ik ben daarom meteen overgegaan tot het zakelijke gedeelte van de onderhandelingen. Ik wilde namelijk graag weten wat het afgekeurde auto verkopen mij zou opleveren. Ik was heel blij om te horen dat ik hier een goede prijs voor mijn autootje kon ontvangen. Het is namelijk zo dat men van Inkoopschadeauto.nl nog wel heil zag in het gebruik van de onderdelen in mijn auto. Vandaar dat zij mijn wagen voor een goede prijs van mij konden overnemen. Mijn wagen werd nog diezelfde week bij mij opgehaald en het mooie was dat ik toen ook meteen mijn geld ontving. Dat is het fijne van een afgekeurde auto verkopen via Inkoopschadeauto.nl. Men levert hier snelle diensten en je krijgt meteen het geld waar je recht op hebt. Weliswaar kun je van dit bedrag geen nieuwe wagen kopen, maar je hebt in ieder geval een mooi begin voor een nieuwe wagen.

Ik raad dit bedrijf aan iedereen van harte aan

Mocht u ook graag van uw auto af willen omdat deze niet door de keuring is gekomen, dan raad ik u van harte aan om een keer naar Inkoopschadeauto.nl te komen kijken. Hier kunt u:

  • bekijken hoe men te werk gaat met het auto inkopen
  • het formulier invullen zodat men contact met u kan opnemen
  • een afspraak maken over wanneer uw wagen gehaald kan worden

Kijk snel even op Inkoopschadeauto.nl.