22-06-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Als financieel consultant vind ik het huren van een privékantoor niet echt zinvol. Ik heb geen nood aan een eigen gebouw. Niet dat ik géén klasse wil uitstralen, want dat is in de sector waar ik werk een echte must, maar véél mensen ontmoeten en véél kans op netwerken is voor mij persoonlijk minstens even belangrijk. Daarom heb ik vanaf het begin al zitten zoeken naar de mogelijkheid om kantoorruimtes te huren in een groot en hedendaags gebouw met klasse, dat gedeeld wordt met verschillende bedrijven die mijn financieel advies wel eens nodig zouden kunnen hebben. Daarom heb ik uiteindelijk gekozen voor de formule van het kantoorruimtes huren bij Tauro. Zij bieden alles wat ik zocht: ideale bereikbaarheid, klasse én veel opportuniteiten voor partnerschappen.

Dit is waarom ik resoluut kies voor het kantoorruimtes huren bij Tauro

  • Ik kan één kantoorunit huren.
  • Ik heb de mogelijkheid om vergaderzalen te boeken wanneer ik dat nodig heb.
  • Mocht ik het ooit nodig hebben, kan ik elk moment méér kantoorunits bij huren.
  • Ik kan dankzij de netwerkevents van Tauro mijzelf profileren bij de andere bedrijven in het grote kantoorgebouw.
  • Ik krijg dankzij het kantoorruimtes huren meer partners.
  • Ik betaal niet helemaal zelf alle kosten voor het sanitair, de nutsvoorzieningen en het bedrijfsrestaurant, want die kosten worden gedeeld door alle bedrijven die aanwezig zijn.
  • De kantoorgebouwen én de kantoorunits die Tauro verhuurd stralen klasse uit.
  • Ik ben perfect bereikbaar voor partners en klanten die naar mij toekomen met het openbaar vervoer.
  • Ik ben perfect bereikbaar voor partners en klanten die naar mij toekomen met de eigen auto.

Dit is waarom ik kies voor Tauro bij het kantoorruimtes huren

Tauro biedt mij precies alles wat ik nodig heb bij het kantoorruimtes huren. De unit die ik huur is helemaal in orde en ruim genoeg. De uitstraling is hedendaags en vol klasse. Veel van mijn klanten vinden dat ik op een aangename werkplek zit. Ik vind dat fijn om te horen, want als mijn advies in een aangename ruimte wordt gegeven, merk ik dat mijn klanten en zakelijke partners daar veel meer voor open staan. Maar de reden waarom ik voor Tauro kies is niet alleen die klasrijke uitstraling. Noch zijn het de hierboven opgesomde voordelen. Tauro is boven dit alles superflexibel. Je kan een unit huren wanneer je maar wilt, maar je kan die ook op elk moment stopzetten. Daarnaast is het mogelijk om op elk moment de kantoorruimte uit te breiden. Daarbovenop heb ik geen overbodige vergaderruimtes. Ik huur enkel een zaaltje bij wanneer dit nodig is. Dat bespaart me heel wat kosten, omdat ik enkel betaal voor wat ik effectief gebruik. Kortom, in een ondernemersklimaat waarbij duurzaamheid ook steeds belangrijker wordt, is Tauro een geschikte oplossing. Het is simpel: kantoorruimtes huren doe je gewoon bij hen. Je zit met velen in één kantoorgebouw, in plaats van op zelfstandige basis een kleiner, maar alsnog te ruim kantoor te huren of zelfs te kopen. Als financieel consultant ben ik hier voorstander van. Ik probeer altijd verder te denken dan alleen de economische gevolgen. Waar ik kan toon ik mijn klanten ook duurzame oplossingen. Maar uiteraard respecteer ik hun keuze. Bij het kantoorruimte huren was door de duurzaamheid en de flexibiliteit die Tauro me biedt doorslaggevend. Als ik nu partners hoor zuchten over het feit dat ze nieuwe kantoorruimtes moeten huren. Dan zeg ik: “Kantoorruimtes huren? Ga toch naar Tauro! Alleen bij hen heb je kei veel flexibiliteit, netwerkmogelijkheden en een duurzame factor. Tauro is althans voor mij de ideale kantoorpartner. Ik twijfel er niet aan dat kantoorruimtes huren bij hen ook voor jou uitstekend zal zijn.”