19-06-2018 Transport en Logistiek 0

Wie van watersport houdt, heeft vaak ook veel oog voor het milieu. Vandaar dat wij van Sail360.nl u ook graag zouden willen wijzen op de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben wanneer het gaat over de aanschaf van duurzame zeilkleding. Wij hebben een ruim assortiment voor u weten samen te stellen en wanneer u dus momenteel op zoek bent naar goede zeilkleding, dan willen wij u graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken. U zult zien dat wij er alles aan doen om u van de juiste zeilkleding te voorzien. Wij hebben een ruim assortiment voor zowel mannen als vrouwen. Al onze zeilkleding is duurzaam wat betekent dat u hier een bewuste keus voor maakt. Onze producten worden eerlijk geproduceerd en zijn niet schadelijk voor het milieu. U kunt er dan ook zeker van zijn dat wanneer u onze zeilkleding koopt, u een goede keus maakt waar u nooit spijt van zult krijgen. Wij willen u daarom graag vragen om een keer naar Sail360.nl te komen kijken. Hier kunt u op uw gemak even bekijken welke zeilkleding wij u zouden kunnen leveren. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen en wij hopen daarom ook dat wij u een keer te spreken zouden mogen krijgen. Wij hebben zeilkleding voor de mensen die bijvoorbeeld houden van het maken van lange zeiltochten op open water, maar wij kunnen ook de mensen die graag een dagje vissen van de juiste kleding voorzien. Wij hopen daarom dat u een keer naar Sail360 zou willen komen surfen om te kijken wat u allemaal bij ons zou willen bestellen. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen dus wij hopen dat u snel een keer op onze site zou willen komen kijken.

Onze zeilkleding is bestand tegen weer en wind

Wanneer u zeilkleding koopt, doet u dat natuurlijk omdat u graag goed warm wilt blijven op het water. Het is daarom belangrijk om te weten dat onze kleding altijd geheel wind- en waterdicht is. Zo kunt u er zeker van zijn dat wanneer u bijvoorbeeld in de koudere maanden aan het zeilen bent, u het nooit en te nimmer koud zult krijgen. Dat wil echter niet zeggen dat wij u zullen voorzien van heel dikke zeilkleding. Wij hebben namelijk alles op alles gezet om onze zeilkleding vooral comfortabel te houden. Dat wil zeggen dat wij er alles aan gedaan hebben om de kleding niet te zwaar te maken. Wij hebben daarom gebruik gemaakt van de lichtste materialen en daardoor biedt onze kleding voor het zeilen optimaal comfort. Mocht u graag een keer willen bekijken wat wij u allemaal zouden kunnen leveren, dan nodigen wij u van harte uit om even naar onze site te komen kijken. Het adres van deze site is Sail360.nl. Hier kunt u ook vele andere producten vinden die uw dagje op het water tot een ongekend plezier kunnen maken. Wij hopen u dan ook snel een keer op onze pagina te mogen begroeten.

Blader ook eens door de rest van ons assortiment

Wanneer u eenmaal op onze site besluit te gaan kijken, willen wij u ook vragen om een keer naar de rest van ons assortiment te komen kijken. Hier vindt u namelijk ook:

  • goede navigatiematerialen voor optimale koersbepaling
  • een kaartplotter die u eenvoudig mee kunt nemen
  • een dieptemeter om te weten hoe diep het water is waarin u zich bevindt

Wij nodigen u uit om even naar onze site Sail360.nl te komen kijken voor meer informatie.