18-08-2019 Mens en gezondheid 0

Mijn vriendin wonen sinds een paar maanden in ons nieuwe appartement en moeten nog erg wennen. Wij hebben de afgelopen vijf jaar in een huurappartement gewoond en woonden hier erg fijn. De eigenaar verhoogde regelmatig de huurprijs en wilde ons er eigenlijk uit hebben, dit zette ons aan het denken en wij besloten om zelf een appartement te kopen. Het nieuwe appartement is nog erg wennen voor ons, daarom wilden wij het wat huiselijker voor ons maken door een geur diffuser te kopen. Wij hadden vroeger ook een diffuser, maar die was kapot gegaan tijdens de verhuizing. Op de website van Living Zenzes vonden wij een mooi apparaat en wij zijn erg blij met onze aankoop. Het afgelopen jaar was erg stressvol voor ons. Wij hadden al een tijdje het gevoel dat de huurbaas ons het appartement uit wilde hebben en besloten uiteindelijk maar om zelf iets te kopen. Wij hebben altijd erg fijn in het oude appartement gewoond, maar ruim drie jaar geleden verhoogde de huurbaas opeens de huur en het volgende jaar weer en daarna weer. Wij hebben nooit veel contact met de huurbaas gehad, maar hadden het gevoel dat hij ons daar niet meer wilde hebben. Wij besloten om dit uiteindelijk maar te doen en zelf een appartement te kopen. Wij moeten echter nog erg wennen aan het nieuwe appartement en hoopten dat dit makkelijker zou gaan met een geur diffuser. Het appartement dat wij gekocht hebben is minder mooi en ook de buurt is niet hetzelfde, maar wij moeten er het beste van maken. Tijdens de verhuizing is de oude diffuser stukgegaan, omdat wij hem lieten vallen. Wij maakten er vroeger veel gebruik van de geur diffuser, maar hadden er eerst niet aan gedacht om een nieuwe te kopen. Toch misten wij de geur in huis en besloten om op zoek te gaan naar een nieuw apparaat.

Een geur diffuser van Living Zenzes

Online zochten wij naar apparaten die goede beoordelingen hadden en kwamen toen de geur diffuser tegen van Living Zenzes. Wij hadden veel goede beoordelingen over dit bedrijf en hun apparaten gelezen, daarom besloten wij om hun website te bezoeken. Wij zagen dat dit bedrijf verschillende mooie apparaten verkoopt en daarnaast ook essentiële oliën aanbiedt. Wij zagen een geur diffuser die wij erg mooi vonden en konden dit apparaat voordelig kopen. Het bedrijf geeft twee jaar garantie bij de producten en onze bestelling zou gratis verzonden worden.

Een heerlijke geur in huis

Een geur diffuser kopen was een goed idee, want wij misten de geur in huis. Het nieuwe apparaat werkt erg goed en staat mooi in de woonkamer. De verschillende geuren olie die wij op de website hebben gekocht ruiken lekker en zorgen voor een ontspannen sfeer in huis. Wij zijn erg blij met de geur diffuser van Living Zenzes en zullen waarschijnlijk vaker producten bij dit bedrijf kopen.

  • Wij lazen veel goede beoordelingen over dit bedrijf
  • Zij hebben veel mooie apparaten en diverse oliën te koop
  • De apparaten hebben twee jaar garantie
  • Onze bestelling werd gratis verzonden
  • Ons huis ruikt weer lekker en heeft een ontspannen sfeer