05-01-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Twee weken geleden verhuisden wij naar ons nieuwe huis. Mijn vriend en ik wonen al 4 jaar samen, maar hadden eerst een appartement. Het appartement was een goede keuze voor ons tweeën, omdat het groot genoeg was en midden in de stad stond. We konden gemakkelijk naar ons werk en hadden veel leuke restaurants en winkels in de buurt. We waren binnen 15 minuten thuis van ons werk en woonden in een leuke omgeving. Na het werk konden we op de fiets naar huis en we konden gemakkelijk met vrienden afspreken. We willen echter beginnen met kinderen en vroegen ons af of een stad de beste plek was. Het is hier altijd druk, het appartement is niet zo groot en we hadden geen tuin. We willen dat onze kinderen buiten kunnen spelen, zonder dat wij ons zorgen hoeven te maken. We hadden veel redenen om te verhuizen en maar weinig om te blijven. Gelukkig zijn er veel kleine stadjes en dorpjes in de buurt die aan onze wensen voldeden. We hadden online een aantal huizen gevonden die wij erg leuk vonden en bezochten de huizen na ons werk en in het weekend. We hadden al snel een huis gevonden dat wij erg mooi vonden. Het huis is groot genoeg voor een gezin, heeft een mooie tuin en er wonen veel gezinnen in de straat. Voor het huis konden we een hypotheek krijgen en we besloten om het te kopen. Twee weken geleden konden we verhuizen en we keken er erg naar uit. Het stadje is slechts op 20 minuten afstand van ons appartement en daarom wilden we alles zelf doen. Mijn vriend wilde dozen uit de supermarkt gebruiken, maar ik zei dat een verhuisdoos beter was. In een supermarkt hebben ze vaak maar een aantal gratis dozen en ze zijn vaak klein. Een verhuisdoos is stevig en er kunnen meer producten in.

Verhuisdozenstore.nl heeft een verhuisdoos in verschillende maten

Mijn vriend kwam er al snel achter dat ik gelijk had. Bij de supermarkt hadden ze weinig dozen en slechts een aantal kleine. Online zochten we op verhuisdoos en vonden al snel verschillende websites die verhuisdozen verkopen. We dachten ongeveer 20 dozen nodig te hebben en wat verpakkingsmateriaal. Het is altijd verstandig om breekbare producten goed te verpakken en een verhuisdoos goed af te sluiten. Een van de websites die we vonden was van Verhuisdozenstore.nl. Op de website https://www.verhuisdozenstore.nl/ zagen we dat dit bedrijf dozen verkoopt voor een goede prijs, in verschillende formaten en ook verhuispakketten verkoopt. In een verhuispakket zitten meerdere dozen en veel verpakkingsmateriaal. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, voor een paar tot een groot gezin. Wij hebben niet veel spullen en dachten dat een klein verhuispakket voor ons voldoende zou zijn. Als we meer nodig hadden, dan konden we altijd nog een verhuisdoos bijbestellen. Het pakket was veel goedkoper dan alle dingen los kopen. We kochten het kleinste pakket en dit zou de volgende dag al binnen komen.

Genoeg materiaal in het pakket

Het verhuispakket was voor ons erg handig en we hadden genoeg spullen. Achteraf hielden we alleen een verhuisdoos over en een beetje verpakkingsmateriaal. Een verhuisdoos is erg sterk en er kunnen veel spullen in. Het verpakkingsmateriaal was erg handig en gaf voldoende bescherming aan de breekbare spullen. In een dag konden we alles verhuizen en gelukkig ging er niets kapot tijdens de verhuizing. Voor verhuisdozen en verpakkingsmateriaal kunnen wij Verhuisdozenstore.nl aanraden.

  • Ze verkopen goedkope verhuisdozen
  • Het verhuispakket is extra voordelig
  • Het materiaal is erg stevig  
  • Wij hielden een verhuisdoos over