23-08-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Wat voor verpakkingsmateriaal u dan ook wenst, wij kunnen het u leverenBij Viv staat verpakkingsmateriaal op nummer één. Voor zowel de levensmiddelenindustrie als de non-food industrie leveren wij verpakkingsmateriaal in alle gewenste soorten en maten. Op viv.nl vindt u de diverse services die wij verlenen waaronder een handige webshop. Maak een account aan en bestel als particulier of als zakelijke klant. Als zakelijke klant zult u regelmatig terugkomen. U kunt uw bestelgeschiedenis overzichtelijk terugzien, checken of er nog facturen openstaan en gegevens aanpassen. Daarnaast kunt u een verlanglijstje bijhouden zodat u precies weet welk verpakkingsmateriaal u bij een volgende bestelling moet selecteren. Natuurlijk kunt u op rekening betalen mits u een geldig btw nummer opgeeft. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren en hebt u uw verpakkingsmateriaal morgen al nodig? Rondt dan snel uw bestelling af zodat we vandaag nog voor u aan de slag kunnen gaan. We leveren namelijk uit voorraad dus de kans is aanzienlijk groot dat we daadwerkelijk binnen een werkdag kunnen bezorgen, ongeacht de grootte van uw bestelling. Het zal daarentegen wel iets langer duren om de producten te bezorgen als u speciale wensen hebt zoals bedrukt verpakkingsmateriaal en/of bijzondere maten wenst. Dit is dus wel beiden optioneel en dat betekent dat we bijvoorbeeld bedrukte tape en dozen kunnen maken voorzien van uw bedrijfslogo of bepaalde bedrijfsgegevens. Wij houden wel van een uitdaging dus kom maar op met uw ideeën en wensen. Bent u tevreden over onze producten? Lat dan gerust een berichtje achter of geef een beoordeling. Op dit moment hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9 op basis van meer dan 350 beoordelingen!

U kunt nooit genoeg verpakkingsmateriaal op voorraad hebben 

Wist u dat u ons ook via de sociale media kunt volgen? Wilt u weten wat de laatste trends zijn op het gebied van verpakkingsmateriaal? Wilt u weten welke acties er op dit moment bij ons lopen? En wilt u weten welke nieuwe artikelen we onlangs opgenomen hebben in onze catalogus? Volg ons dan op Facebook, Twitter, Linked in of YouTube om geen update meer te missen. Daarnaast kunt u ons ook volgen via de nieuwsbrief waar u zich natuurlijk gratis voor kunt aanmelden. Qua verpakkingsmateriaal hebt u bij ons een zeer brede keus. En zoals we al hebben medegedeeld kunnen we het een en ander personaliseren. Denk aan maatwerk en drukwerk. In de webwinkel hebben we divers verpakkingsmateriaal ingedeeld in handige categorieën zodat u uw zoekgebied naarstig kunt verkleinen. U moet daarbij denken aan onder andere de volgende rubrieken:

  • Kartonnen dozen, leverbaar in een ongekend grote hoeveelheid soorten en maten,
  • Verzendverpakkingen zoals stevige enveloppen en kleinere doosjes die door brievenbussen passen,
  • Divers verpakkingsmateriaal zoals noppenfolie, schuimfolie en golfkarton,
  • Diverse zakjes waaronder plastic zakken en gripzakjes,
  • En ook de magazijn- en kantoorartikelen willen we niet onbenoemd laten. Denk daarbij aan markers, messen en printpapier.

Dit is trouwens slechts een greep uit ons totale overzicht.

Vragen over onze producten? Klim dan direct in de pen

Bij vragen en opmerkingen staan we natuurlijk telefonisch voor u klaar. Ook via de mail kunt u uw kwesties aan ons voorleggen, doorgaans reageren we binnen enkele uren. Als u direct online geholpen wilt worden dan moet u eventjes naar onze website toegaan. Want tijdens kantooruren zijn we ook via de chat aanspreekbaar. En dat is natuurlijk erg handig voor een snelle service. Reken er maar op dat we er samen wel uitkomen. Zo nodig stellen we eerst een geheel vrijblijvende offerte op zodat u in alle rust kunt bepalen of u in de toekomst uw verpakkingsmateriaal bij ons wilt bestellen.