13-01-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Objecten kunnen veel geld waard zijn. Zeker een bedrijf of terrein heeft een grote waarde, waardoor objectbeveiliging nodig is. Bij objectbeveiliging heeft u altijd iemand die op uw object past, zodat onbevoegden niet binnendringen. Bij objectbeveiliging worden regelmatige controles uitgevoerd om onregelmatigheden te signaleren. Objectbeveiliging kunt u laten doen door de betrouwbare en uiterst professionele beveiligingsorganisatie. Wij leggen u graag uit wat wij voor u en uw object kunnen betekenen, zodat uw beveiligings klus zo snel mogelijk kan starten.

Wij doen meer dan alleen objectbeveiliging

Objectbeveiliging kan in veel gevallen een goede uitkomst zijn. Eventuele onregelmatigheden worden met objectbeveiliging gesignaleerd, zodat ze snel in de kiem worden gesmoord. De beveiligers van objectbeveiliging weten precies waar ze op moeten letten en hoe ze moeten handelen in het geval zich een vreemde of onveilige situatie voordoet. Daarnaast hebben onze beveiligers ook EHBO, BHV en AED, waardoor ze in iedere situatie professioneel kunnen handelen. Naast het afschrikken van ongewenst bezoek dragen ze ook bij aan een veiliger gevoel en een professionele uitstraling. Onze objectbeveiliging houdt de volgende dingen in:

  • Beveiligingsdiensten rondom een object
  • Portiersdiensten
  • Receptiediensten

Daarnaast zijn onze beveiligers breder inzetbaar dan alleen voor objectbeveiliging. Zij kunnen verschillende werkzaamheden verrichten, waaronder toegangscontrole, sleutelbeheer en registratie van bezoekers. Zo heeft u een totaaldienst voor de beveiliging van uw gehele object. Daarnaast is beveiliging altijd een visitekaartje voor uw bedrijf, waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. U zult zien dat u niet alleen onbevoegden buiten houdt, maar ook mensen toegevoegd worden aan uw klantenbestand doordat zij zich veilig en thuis voelen bij uw bedrijf. Op onze website, http://beveiligingsdiensten-zaandam.nl/, kunt u zien wat wij allemaal voor uw bedrijf kunnen betekenen en welke diensten wij nog meer aanbieden om uw gevoel van veiligheid totaal af te maken. Wij geven hierbij een uitgebreide omschrijving wat onze diensten specifiek inhouden en waar onze beveiligers allemaal voor in te zetten zijn per type beveiliging.

Al ons beveiligingswerk is maatwerk

Security United is een professionele beveiligingsorganisatie die zich vooral richt op objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, hotelbeveiliging en mobiele surveillance. Wij zijn de betrouwbaarste partij van beveiligers en hebben voor iedere klus de juiste kennis en ervaring. Onze beveiliging is altijd maatwerk. Wij zijn namelijk van mening dat ieder bedrijf anders is en daarom ook altijd op een specifieke manier beveiligd moet worden. Persoonlijk contact is hierbij belangrijk. Wij kunnen u hierbij altijd adviseren over de beste manier van beveiligen, zodat u zelf ook weet wat u kunt doen in het geval er een nare situatie zich voordoet. Natuurlijk blijft het altijd van belang dat u ervaren mensen in dienst heeft die uw bedrijf en eventuele bezoekers op een zo goed mogelijke manier kunnen beveiligen en kunnen begeleiden in iedere situatie. Wilt u meer weten over de verschillende beveiligingsdiensten van ons bedrijf of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op middels de contactgegevens die op onze website vermeld staan. Onze medewerkers gaan graag een persoonlijk gesprek aan aan waarin wij u kunnen informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Daarnaast kunt u ook ons contactformulier invullen. Zodra uw gegevens bij ons bekend zijn, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een gesprek in te plannen. In dit gesprek kunt u uw wensen en eisen met ons bespreken en alle vragen stellen die u te binnen schieten. Zo blijft u nooit met vragen achter en kunnen wij u overtuigen van onze deskundigheid. Samen met u streven wij naar een goede beveiliging, gastvrijheid en het visitekaartje van uw bedrijf.