16-02-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

De zomers in Nederland zijn vaak wisselvallig. Wanneer we echter warme maanden hebben en de zon volop begint te schijnen, kan het al snel warm worden in huis. U kunt dan een uitvalscherm in IJsselstein aanschaffen. Een uitvalscherm in IJsselstein houdt namelijk de warmte buiten, maar daarnaast kunt u wel van het uitzicht blijven genieten. Een uitvalscherm in IJsselstein kunt u eenvoudig aanschaffen via SunGo Zonwering & Montage. Wij leggen u graag uit wat wij op het gebied van een uitvalscherm in IJsselstein voor u kunnen betekenen en hoe u met ons in contact komt. Daarnaast vertellen wij ook meer over de mogelijkheden van een uitvalscherm in IJsselstein. Zo heeft u alle informatie bij de hand om onze producten aan te kunnen schaffen.

Verschillende bedieningen bij een uitvalscherm in IJsselstein

Wanneer het binnen warm wordt, is de gordijnen, lamellen of rolluiken sluiten vaak het eerste waar u aan denkt. Echter kunt u dan niet meer van het uitzicht genieten. Met een uitvalscherm in IJsselstein kunt u dit echter wel. Een uitvalscherm in IJsselstein is namelijk gemaakt van een doorschijnend doek, waardoor het zicht naar buiten toe helder blijft. De constructie en de bediening van een uitvalscherm zijn daarnaast ook simpel. Deze heeft namelijk een kap waarin een doekbuis zit. Om deze buis kan het doek gerold worden. Ook heeft een uitvalscherm in IJsselstein twee vaste armen, waarvan de hoek kan variƫren. Een ander groot voordeel is dat de cassette van een uitvalscherm compact is, waardoor deze niet erg opvalt en door het aluminium profiel kunnen deze niet roesten. Voor de bediening kunt u kiezen uit een gemotoriseerde of handmatige bediening. Bij de handmatige bediening bedient u het scherm door middel van een stang. De gemotoriseerde versie werkt met een motor van Somfy. Deze komt zowel middels een afstandsbediening of een volledig geautomatiseerde besturing. Door een zon- en windautomaat klapt het uitvalscherm in IJsselstein automatisch uit bij zon of veel wind. Zo wordt het scherm niet beschadigd door bijvoorbeeld harde windstoten. Bij onze uitvalschermen profiteert u tevens van de volgende voordelen:

  • U kunt de hoek van het scherm zelf instellen
  • Het doek kan tot meer dan 90 graden zakken
  • Altijd beschermd tegen invallend zonlicht
  • Kan zowel op de gevel als op het kozijn gemonteerd worden
  • Eenvoudig te monteren
  • Eenvoudig schoon te houden

Onze medewerkers komen graag bij u langs om alles op te meten en u hierbij te voorzien van deskundig advies. Ook maken wij dan direct een offerte op, zodat u een goed beeld heeft van wat een uitvalscherm voor u gaat kosten. Zo heeft u altijd een uitvalscherm die geheel bij uw situatie past en waarbij u optimaal kunt genieten van een koel huis in de zomermaanden.

Wij houden onze prijzen laag

SunGo Zonwering & Montage is uw specialist op het gebied van zonwering en alles wat daarbij komt kijken. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij u in iedere situatie kunnen helpen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor uitvalschermen, maar ook voor rolluiken, garagedeuren, horren en andere zonwering. Doordat wij voornamelijk actief zijn op het internet, kunnen wij onze prijzen laag houden. Hiermee onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw zonwering? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.sungo-zonwering.nl/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om onze producten aan te kunnen schaffen.