11-12-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Wij krijgen eens in de zoveel tijd van de gemeente te horen wat de nieuwe woz waarde van ons huis is. Wij hebben nu een aantal keer op rij gehad dat wij dit bedrag te horen kregen en dat wij helemaal niet snapten hoe zij aan dit bedrag gekomen waren. Het is namelijk zo dat wanneer je kijkt naar wat de buren moeten betalen en wat wij moeten betalen, hier een wereld van verschil tussen zit. Dat is heel vreemd want de buren hebben exact hetzelfde huis als wij en wij wilden daarom graag tegen de woz waarde bezwaar maken. Wij hadden namelijk gehoord dat het mogelijk was om tegen de woz waarde bezwaar te maken en vandaar dat wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om dit soepel te laten verlopen. Het was namelijk de eerste keer dat wij tegen de woz waarde bezwaar maken gingen en daarom wilden wij er graag zeker van zijn dat wij goede stappen zouden zetten. Je wilt je situatie namelijk ook niet verslechteren en daarom wilden wij er zeker van zijn dat wij op de juiste manier tegen de woz waarde bezwaar konden gaan maken. Wj hebben gekeken waar wij moesten zijn om dit in goede banen te leiden en wij hebben toen gemerkt dat je het beste even op het internet kunt gaan kijken hoe je tegen de woz waarde bezwaar kunt. Wij hebben toen allerlei informatie gevonden en het viel ons op dat tegen de woz waarde bezwaar niet eens heel eenvoudig was. Wij hebben gemerkt dat wanneer je dit namelijk goed wilt doen, je met de juiste argumenten moet komen uiteraard, maar het is niet altijd eenvoudig om dit op de juiste manier te formuleren. Wij hebben daarom gekeken of wij ook een tool konden vinden waarmee wij tegen de woz waarde bezwaar konden maken. Die tool bleek te bestaan. Wij hebben namelijk de site van bezwaarmaker.nl gevonden. Deze site is alles wat je nodig hebt wanneer je tegen de woz waarde bezwaar wilt maken. Ik heb gemerkt dat wanneer je op deze site gaat kijken, je heel veel handige handvaten krijgt aangereikt om je doel te bereiken. 

Bekijk bezwaarmaker.nl wanneer u tegen de woz waarde bezwaarwilt maken 

Als u ook tegen de woz waarde bezwaar wilt maken, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van bezwaarmaker.nl te surfen. Hier kunt u namelijk de tools vinden waarmee u heel eenvoudig tegen de woz waarde bezwaar kunt indienen. Ik ben blij dat wij deze site gevonden hebben want wij konden zo heel eenvoudig protest indienen tegen de beslissing van de gemeente. Wij raden daarom iedereen deze site sterk aan. 

Ons bezwaar was heel succesvol

Wij hebben ons bezwaar ingediend en wij kregen toen te horen dat wij gelijk hadden. De waarde is naar beneden bijgesteld en dat scheelt ons echt heel veel geld. Kortom:

  • Wij zijn blij dat wij bezwaar zijn gaan indienen 
  • zonder bezwaarmaker.nl waren wij veel meer geld kwijt geweest
  • Wij raden deze site heel erg aan 

Wilt u ook ergens protest tegen indienen? Dan kunt u altijd even naar de site van bezwaarmaker.nl.