10-05-2021 Creatief en Decoratief Vrije tijd en Hobby 0

Als weddingplanner kan ik heel veel zaken voor mensen regelen die graag willen trouwen. Ik merk de laatste jaren dat er een trend ontstaan is dat het bruidspaar alles het liefst zo persoonlijk mogelijk wil maken. Ik zorg er daarom ook altijd voor dat ik hen wijs op de opties die er zijn. Een van de dingen die ik mensen altijd laat weten, is dat zij niet altijd hoeven te kiezen voor een standaard trouwkaart. Zij kunnen namelijk ook een trouwkaart laten maken door iemand die hen echt iets moois kan opleveren. Onlangs had ik weer een bruidspaar dat graag een persoonlijke trouwkaart laten maken wilde en zij hebben mij gevraagd of ik wilde helpen om te zoeken naar mensen die zij een trouwkaart konden laten maken. Ik heb toen een beetje geïnformeerd naar hun wensen  en ik had al snel  in de gaten wie zij zouden moeten vragen wanneer zij echt een mooie trouwkaart laten maken wilden. Ik moest namelijk gelijk denken aan Joinanotherview.nl. De mensen van deze site hebben heel veel mogelijkheden te bieden en ik ben zelf altijd erg onder de indruk van wat men hier allemaal kan maken. Ook wist ik van andere koppels die ik reeds had geholpen en naar deze site had doorverwezen, dat de tarieven hier heel gunstig waren, dus ik heb hen aangeraden om een keer op deze site te kijken wanneer zij door een expert hun trouwkaart wilden laten maken. Zij hebben toen de site bekeken en zij waren gelijk onder de indruk. Ik heb toen voor hen de zaak overgenomen en ik ben toen met de ontwerpster van deze site gaan bespreken hoe ik hier de trouwkaart kon laten maken. Ik heb gemerkt dat hier geen wens te gek is en dat je kunt vragen wat je wilt hebben. Ik wilde graag een mooie illustratie laten maken van het bruidspaar omdat wij niet met foto’s wilden werken. Ik heb toen gemerkt dat zij mij heel goed snapte en dat wij hier een prachtige trouwkaart laten maken konden.

Ik kon hier een prachtige trouwkaart laten maken

Ik wilde graag iets bijzonders laten maken en ik ben daarom blij dat ik met Joinanotherview.nl in zee ben gegaan. Hier kunt u een trouwkaart laten maken die echt aan al uw wensen aangepast kan worden. Ik heb hier een heel mooie illustratie laten maken en deze viel ook zeer goed in de smaak van het bruidspaar. Als u daarom ook graag een trouwkaart laten maken wilt, dan kunt u hier ook een keer gaan kijken naar de mogelijkheden.

Wilt u alleen een illustratie?

Mocht u niet een kaart, maar enkel een illustratie willen laten maken, dan kunt u ook een beroep doen op deze illustrator. Zij kan namelijk alles voor u maken en denkt ook graag met u mee over hoe u het beste resultaat kunt krijgen. Kortom:

  • Surf een keer naar Joinanotherview.nl
  • Bekijk hier wat u aan mogelijkheden kunt vinden
  • Neem een keer contact op om uw wensen door te nemen

Ik ben blij met de prachtige trouwkaart die ik hier hebben kunnen laten maken.