09-05-2021 Creatief en Decoratief 0

Om dingen op te kunnen hangen aan een magneetbord, heb je natuurlijk wel magneten nodig. Welke je het beste kunt kopen, ligt aan wat jij op wilt hangen. En aan waar je het op wilt hangen. Op kantoor kies je natuurlijk voor andere magneten dan voor in huis, helemaal als je zakenrelaties daar moet ontvangen. Je zoekt dan een andere uitstraling dan je thuis wilt bereiken. Wil je een nieuwe magneet kopen en wil je kunnen kiezen uit veel verschillende varianten? Ga dan naar Magneetgigant.nl, daar zul je zeker kunnen slagen!

Kracht van magneten

Het eerste punt waar je op moet letten als je een nieuwe magneet wilt gaan kopen, is hoe sterk deze moet zijn. Wil je alleen losse papiertjes ophangen, dan is een eenvoudige magneet voldoende. Deze hoeft dan niet zo heel erg sterk te zijn. Maar wil je meerdere papieren in een stapeltje ophangen, dan heb je echt sterkere magneten nodig. Is de magnetische kracht niet sterk genoeg, dan zal alles immers bij het minste of geringste van het magneetbord vallen en daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Heb je zelf een magneetbord gemaakt van magnetische verf, dan is het ook belangrijk dat je voor extra sterke magneten kiest. Magnetische verf is namelijk iets minder krachtig dan een gewoon magneetbord, waardoor een eenvoudige magneet vaak niet krachtig genoeg is. Wil je er zeker van zijn dat alles goed blijft hangen, dan is het daarom ook aan te raden om te kiezen voor extra sterke magneten in combinatie met jouw magnetische verf. Zo zul je er zoveel mogelijk plezier van hebben! Gelukkig valt er genoeg te kiezen en zul je zeker een magneetsoort kunnen vinden die de juiste magneetkracht heeft.

Uitstraling

Het is dus belangrijk dat magneten sterk genoeg zijn, maar de uitstraling speelt bij de aankoop natuurlijk ook een rol. Als je voor je kantoor op zoek bent naar magnetische producten, dan is een neutrale uitstraling vaak wat je zoekt. Het moet er netjes uitzien en het moet niet afleiden van het werk. Er zijn bij Magneetgigant.nl verschillende neutrale exemplaren te krijgen, in ronde en vierkante modellen. Of kies voor staafjes, blokjes, kubussen of schijfjes. Ondanks de kleine afmetingen die ze hebben, zijn ze toch ontzettend sterk! Voor in huis zoeken veel mensen echter wat anders dan neutrale ontwerpen, ze willen dan dat deze accessoires er ook leuk uitzien. Bij Magneetgigant.nl vind je ook op dat gebied genoeg keus, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor magneten met:

  • aapjes
  • letters
  • ananassen
  • astronauten
  • beertjes
  • bloemen

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vele leuke ontwerpen die zij in hun collectie hebben. Waar bij veel winkels de magneetjes met leuke ontwerpen niet zo heel erg krachtig zijn, zijn ze bij Magneetgigant.nl uitgerust met een sterke neodymium magneet. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat ze sterk genoeg zijn. Je hoeft dan dus niet te kiezen tussen mooi en sterk! Je kunt bij deze webwinkel bovendien niet alleen maar terecht voor verschillende soorten krachtige en mooie magneten, ze bieden ook magneetfolie en magneetband! Voor allerlei soorten magnetische producten ben je bij Magneetgigant.nl dus aan het juiste adres!