16-06-2020 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Wij hebben een bedrijf dat goederen uit het buitenland importeert en die wij vervolgens in ons eigen land doorverkopen. Wij hebben gemerkt dat het niet altijd werkt om de goederen regelrecht uit het buitenland in onze winkels te leggen omdat mensen het prettig vinden dat hun goederen verpakt zijn. Wij hebben daarom gekeken hoe wij konden zorgen dat wij onze goedere van een verpakking konden laten voorzien.  Het probleem was dat wij heel diverse goederen aanbieden waardoor het lastig is om te zorgen dat je dit machinaal kunt doen. Wij moesten dus kijken wat de mogelijkheden waren op het gebied van handmatig verpakken. Wij hebben toen alle opties bekeken om het handmatig verpakken goed aan te pakken want wij wilden wel dat dit goed gebeurde. Je kunt namelijk altijd een oude buurvrouw vragen om het handmatig verpakken op zich te nemen, maar wij wilden er zeker van zijn dat wij veel goederen per keer handmatig verpakken konden laten en wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden wanneer het ging over handmatig verpakken en wij hebben gezien dat wij het beste een keer naar de site van flexwerf.nl konden gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag iets handmatig verpakken willen en ik ben daarom erg blij dat ik op deze site ben gaan kijken.  Hier vond ik namelijk de mogelijkheden op het gebied van handmatig verpakken die ik nodig had en ik kan u zeggen dat ik daarom erg graag even met een van de mensen van dit bedrijf wilde overleggen over hoe zij iets voor ons handmatig verpakken konden. Ik wilde graag weten hoe lang het handmatig verpakken zou gaan duren en wat ik voor dit alles zou moeten betalen. Ik heb daarom. meteen even contact met deze mensen opgenomen en ik ben blij dat ik deze mensen benaderd heb. Zij stonden mij namelijk heel vriendelijk te woord en ik heb gemerkt dat wanneer je deze mensen in de arm neemt, je er zeker van kunt zijn dat je goed geholpen wordt. Dat was precies wat wij nodig hadden en ik ben daarom zeer te spreken over het feit dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. 

Hier wordt het handmatig verpakken zeer professioneel uitgevoerd 

Ik ben heel blij dat ik de mensen van flexwerf.nl benaderd heb omdat ik iets handmatig verpakken wilde laten omdat deze mensen er alles aan doen om te zorgen dat je snel en goed geholpen kunt worden. Ik ben daarom zeer te spreken over deze firma en ik hoop dat wij nog heel vaak met hen kunnen samenwerken. Het werk wordt altijd goed en zorgvuldig afgeleverd en bovendien zijn de kosten altijd zeer goed. 

Wilt u meer weten? 

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van deze mensen, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van flexwerf.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een keer een offerte aanvragen zodat u weet op welke kosten u moet rekenen 

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen gaat worden.