30-07-2018 Coaching en Workshops 0

Er zijn in Nederland heel veel mensen die een bedrijf hebben, maar die niet goed zijn in het maken van een offerte. Dat is heel erg jammer want daardoor kunnen zij heel veel werk mislopen. Vandaar dat wij van Allettedendexter.nl u graag zouden willen uitnodigen om een keer te komen kijken of onze offerte training misschien iets voor u is. Wij staan namelijk voor u klaar om u tijdens de offerte training alles te leren over de mogelijkheden die wij allemaal te bieden hebben wanneer het gaat over het schrijven en het opstellen van een goede prijsopgave. Wij hebben al heel veel mensen mogen ontvangen voor onze offerte training en zij hebben allemaal in korte tijd geleerd hoe zij iets goeds kunnen maken waar de klant ook baat bij zal hebben. Het is namelijk zo dat u tijdens de offerte training leert dat u niet alleen uw eigen gedachten goed op papier kunt zetten, maar dat u ook weet wat de klant van u verwacht. Wij zullen daarom uitgebreid stilstaan bij wat de hoofd- en wat de bijzaken zijn in uw offerte. U zult zien dat u tijdens de offerte training heel veel interessante tips en trucs krijgt aangereikt waar u heel erg veel aan zult hebben. Wij willen u daarom graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien hoe wij u kunnen helpen. Wij staan altijd open voor vragen, dus wanneer u graag iets specifieks wilt weten, kunt u ons altijd even contacteren. U kunt onze contactgegevens vinden op onze site. Het adres van deze site is Allettedendexter.nl. Wij hopen dat u snel een keer een kijkje wilt komen nemen op deze pagina want wij staan altijd open voor nieuwe inschrijvingen voor de offerte training. Kijk daarom snel even op onze site om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Onze offerte training wordt gegeven door een ervaren schrijfcoach

Wanneer u besluit dat u zich graag wilt opgeven voor de offerte training die wij al vele jaren geven, kunt u altijd een keer contact met ons opnemen. Wij kunnen u namelijk meteen helpen met de inschrijving. De offerte training wordt gegeven door een ervaren schrijfcoach die veel verstand van zaken heeft. Zij kan u haarfijn uitleggen waar u op moet letten wanneer u een prijsopgave moet geven. Het is daarom zeer de moeite waard om een keer naar onze site te komen kijken omdat wij hier alvast een aantal handige tips en trucs hebben gegeven. Hier kunt u heel veel aan hebben en wij raden u dan ook om deze pagina bij de hand te houden wanneer u aan de slag gaat met de oefeningen die wij u tijdens de offerte training zullen geven. Bent u enthousiast geworden over de offerte training? Kom u dan vandaag nog opgeven! Wij staan voor u klaar om u te onderwijzen in dit ambacht en wij hopen dan ook dat wij snel een keer iets van u zouden mogen horen. Wij heten u daarom ook van harte welkom op onze site AlettedenDexter.nl.

Wij zijn de schrijfexpert die u nodig heeft!

Mocht u behalve naar kennis over het maken van een goede prijsopgave, ook op zoek zijn naar andere informatie over het hoe en wat omtrent het schrijven van een goede tekst, dan kunt u ons altijd contacteren. Wij garanderen u dat wij:

  • u helder uitleggen hoe een tekst moet worden opgebouwd
  • u alles kunnen vertellen over hoofd- en bijzaken
  • wij u zullen wijzen op eventuele schrijffouten in uw tekst

Kijk snel even op AlettedenDexter.