01-10-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Als onderzoeksjournalist heb ik de afgelopen jaren veel nieuwe dingen moeten leren. Het is namelijk zo dat waar wij vroeger de archieven in moesten duiken, wij tegenwoordig heel veel informatie van het internet kunnen halen. Veel mensen denken dat wanneer zij gewoon neven gaan googelen, zij de informatie vinden die zij nodig hebben om een onderzoek te kunnen doen. Ik weet inmiddels dat dit een fabeltje is. Het is waar dat je via Google heel veel informatie kunt vinden, maar dit valt in het niet bij wat er allemaal aan informatie op het internet beschikbaar is. Ik heb deze kennis niet van mijzelf, ik heb dat geleerd toen ik een osint training in Nederland ging volgen. Ik wilde namelijk graag meer uit het internet halen en daarom ben ik een osint training in Nederland gaan volgen. Ik kreeg deze tip van een vriend van mij die mij vertelde dat hij dacht dat een osint training in Nederland voor mij waarschijnlijk heel interessant kon zijn. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een osint training in Nederland te gaan volgen. Ik heb gekeken waar ik het beste in de leer kon gaan. Ik wilde er namelijk zeker van zijn dat ik bij iemand in de leer ging die mij goed dingen kon uitleggen en die ook geduld had met mensen die misschien een beetje trager leerden. Ik ben daarom gaan kijken waar je ├╝berhaupt een osint training in Nederland zou kunnen volgen en ik heb toen gezien dat je dit het beste kunt doen bij de mensen van Aware-Online.com. Deze site heeft heel veel goede reviews gekregen en het was voor mij daarom ook heel interessant om deze pagina een keer te bekijken. Ik heb toen gezien dat je hier moet zijn wanneer je echt goed met osint tools wilt leren werken. Deze mensen leren je dat als geen ander en het was voor mij dan ook al heel snel duidelijk dat ik hier graag in de leer wilde gaan. Ik heb daarom meteen contact opgenomen met deze mensen om hen te laten weten dat ik graag een osint training in Nederland wilde volgen. Ik kreeg te horen dat ik van harte welkom was voor hun osint training in Nederland. 

Deze osint training in Nederland was de moeite waard

Ik heb de osint training in Nederland inmiddels afgerond en ik kan u zeggen dat ik heel tevreden ben over wat ik allemaal geleerd heb. Ik ben nu veel beter in staat om van alle beschikbare data op het internet ook echt informatie te maken. Dat heb ik allemaal geleerd tijdens deze osint training in Nederland en ik merk dat dit in mijn werk zijn vruchten afwerpt. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u geïnteresseerd zijn in een training, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van Aware-Online.com te gaan kijken. Hier kunt u namelijk:

  • Zien welke mogelijkheden er allemaal te vinden zijn
  • Wat u allemaal precies zult leren tijdens de training 
  • zich meteen inschrijven wanneer u graag van start wilt gaan 

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaring heeft gehad. 

Lees meer…