30-07-2018 Auto's en Motoren 0

U hebt qua goedkoop schadeherstel erg veel mogelijkheden als u met alacarharderwijk in zee gaat. Waarom? Omdat we binnen ieder budget aan goedkoop schadeherstel kunnen doen. Het is misschien een beetje wrang, maar als u genoeg verdient en als uw auto schade heeft opgelopen dan wilt u de kapotte onderdelen waarschijnlijk laten vervangen door originele onderdelen. En als u iets minder geld te besteden hebt dan neemt u waarschijnlijk genoegen met merkloze dan wel gebruikte onderdelen. In alle drie de varianten doen wij altijd ons uiterste best om goedkoop schadeherstel te realiseren, maar dan wel binnen uw budget. Misschien dat we daarom zelfs aanraden om voor de originele optie te kiezen in plaats van een merkloos product. Wel moeten ook deze merkloze producten aan onze hoge eisen voldoen. Dat betekent dat ten eerste binnen ieders budget goedkoop schadeherstel reëel is en dat u daarom ten tweede nooit een dief van de portemonnee zult zijn. Maar goedkoop schadeherstel komt niet altijd neer op het vervangen van bepaalde onderdelen. Blikschade kan soms prima worden uitgedeukt en opnieuw worden gelakt, kleine sterretjes in uw voorruit kunnen gelijmd worden zodat het raam er weer als nieuw uitziet. En zo zijn er talloze cosmetische ingrepen mogelijk om uw wagen weer te herstellen na een aanrijding. Voor geheel spuitwerk kunt u trouwens ook bij ons aankloppen. Dat is trouwens altijd aan te raden, ook al is er slechts een klein gedeelte gedeukt. Want bij het overspuiten van bijvoorbeeld alleen het portier zal het kleurverschil overduidelijk zijn, ook al maken we gebruik van exact hetzelfde type verf. Dat komt mede doordat de zon de laklaag aantast en voor verkleuring zorgt.

U hoeft niet langer naar goedkoop schadeherstel te zoeken

U wilt aldus altijd goedkoop schadeherstel. Maar het herstel moet ook aan andere eisen voldoen:

  • U wilt dat het snel en vakkundig uitgevoerd kan worden,
  • U wilt wellicht dat wij gebruik maken van originele en dus officiële onderdelen,
  • En u wilt dat het resultaat van hoge kwaliteit is.

We mogen wel stellen dat dankzij goedkoop schadeherstel door Alacar Harderwijk er altijd een topkwaliteit geleverd wordt. U krijgt er trouwens maar liefst 1 jaar garantie op. Mocht er iets kapot gaan binnen dat jaar dan herstellen we dat geheel kosteloos. Goedkoop schadeherstel is ook erg belangrijk als uw verzekering een groot deel van de ontstane schade niet meer dekt. Hebt u bijvoorbeeld alleen een eigen risico verzekering en hebt u een aanrijding veroorzaakt? Dan wordt de schade aan de auto van die ander wel door uw verzekeraar uitgekeerd, maar dat geldt niet voor de problemen aan uw eigen wagen. Een extra goed argument om naar een gerenommeerd autobedrijf te zoeken. Wij wijzen overigens niemand af en helpen daarom niet alleen maar inwoners in Harderwijk en Ermelo. We kunnen vrijwel ieder modern automerk repareren want onze monteurs hebben de kennis en kunde om goedkoop schadeherstel aan alle bekende modellen uit te voeren.

Vanuit Harderwijk staan we ook voor u klaar!

Mocht u nog vragen hebben over de optie tot goedkoop schadeherstel of over onze overige werkzaamheden dan kunt u ons tijdens kantooruren gerust even opbellen. Natuurlijk staan we ook via de mail tot uw beschikking. Kijk op de site naar de locatie van onze vestiging en kom tijdens de openingstijden eens langs. We kunnen dan direct naar de problemen kijken en zowel een voorstel als prijsopgave geven. Dat is tevens de rekening die u van ons kunt verwachten als u besluit om de reparaties door ons te laten uitvoeren. U weet precies waar u aan toe bent en wat het u zal gaan kosten!

Lees meer…