27-04-2019 Financiën en Verzekeringen 0

Voor u als ondernemer is facturatie niet de leukste bezigheid, bovendien kan het behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Natuurlijk bent u het liefst bezig met ondernemen en niet het bijhouden van al uw facturen en betalingsherinneringen. Het goede nieuws is dat uw boekhouding een stuk makkelijker en sneller gaat met Faktum Factuur.

Een snel facturatie programma

Faktum Factuur is een factuurprogramma voor kleine bedrijven en ZZP’ers. Bij hen kunt u al uw boekhouding automatiseren waardoor u veel tijd en moeite bespaart, minder fouten maakt en professioneler uw klanten kunt factureren. Kortom u houdt meer tijd over om echt te ondernemen en word u ook nog eens eerder uitbetaald. U behoudt namelijk gemakkelijk het overzicht in uw facturatie programma met de betalingsstatus per klant, zo heeft u altijd de volledige controle over uw administratie. Ontdek zelf het gemak en download de facturatie software de site van Faktum Factuur. U kunt de software geheel gratis en vrijblijvend uitproberen. Uiteraard kunt u uw facturen opmaken volgens uw eigen wensen en volgens uw bestaande huisstijl. U kunt bij Faktum Factuur kiezen uit meerdere factuur opmaak sjablonen met meerdere stijl variaties. Ook kunt u veel instellingen instellen om het facturatie proces geheel naar eigen wensen in te richten. Van BTW tot betalingscondities, ze bieden u de flexibiliteit om zelf te bepalen hoe en wat. U kunt ook kiezen op welke manieren uw facturen verstuurd worden: Geprint, per post of als PDF per email. Het facturatie programma is ontworpen en ontwikkeld om zeer makkelijk en intuïtief te gebruiken; zelfs voor anti-computer gebruikers. Gebruiksvriendelijkheid en eenvoud staan voorop bij alle functionaliteiten. Het doel van Faktum Factuur is om uw leven als ondernemer zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken. Zo dat u meer tijd en energie overhoudt voor ondernemen en de leukere dingen in het leven. Uw boekhouding was nooit zo makkelijk en snel geregeld.

Alle functies

FaktumFactuur.nl facturatie software is het perfecte hulpmiddel om uw eigen professionele facturen, offertes en creditnota’s te maken en beheren. Binnen een paar klikken kunt u kiezen uit een breed scala aan professioneel ontworpen sjablonen en vervolgens aanpassen met uw eigen bedrijfslogo en huisstijl. Vul uw bedrijfsgegevens in en u bent klaar om te beginnen. Maar u kunt de software voor nog veel meer opties gebruiken, en daarnaast zijn er ook nog meer voordelen:

 • Offertes
 • Pakbonnen
 • Orderbevestigingen
 • Herinneringen
 • Mail PDF
 • Eigen opmaak
 • Klanten en contacten beheren
 • Artikelen beheren
 • Data import en export
 • Flexibele instellingen
 • Automatische back-ups

Offertes zijn een belangrijk moment van contact tussen u en de klant. Een goede indruk achterlaten is dus van groot belang. Net als de facturatie zijn offertes in een oogwenk opgesteld. Vul gemakkelijk de benodigde klant- en artikelgegevens in vanuit de software. Dubbelcheck of de vormgeving en indeling is zoals u die bedoelt, en druk op verzenden. De offerte is uit te printen, maar ook als PDF-bestand te versturen via e-mail. Dit gaat snel en bespaart ook nog is veel papier. Faktum Factuur is het perfecte facturatie programma om uw pakbonnen persoonlijk en professioneel te verzenden. Na het opstellen van de offerte of factuur en bij verzending van van uw producten volgt het aanmaken van de pakbon bijna automatisch. De pakbon sluit ook nog eens naadloos aan op alle voorgaande communicatie. In professionaliteit, stijl en taalkeuze.