30-07-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Voor veel mensen lijkt Rusland ver weg. Toch is de afstand van Amsterdam naar Moskou slechts 2500 kilometer, net iets meer dan een volle dag rijden. Waarom voelt Rusland dan toch zo mysterieus? Dat heeft voor een belangrijk gedeelte te maken met de taal. Waar wij Nederlanders de Engelse en Duitse taal in de regel wel kunnen begrijpen, is dat met Russisch absoluut niet het geval. We staren ons blind op de rare woorden en de –in onze ogen- onlogische zinsopbouw. Dat wil niet zeggen dat wij Nederlanders nooit contact hebben met de Russen, integendeel! In veel sectoren wordt extensieve handel gedreven en ook gaan we er graag op vakantie. Het komt daarom wel eens voor dat we wat willen laten vertalen. Wil jij een document van Nederlands naar het Russisch vertalen? Dat kan! Surf naar a-lineatranslations.nl en neem meteen contact op. Je komt dan in contact met een ervaren tolk die de Russische taal goed machtig is. Zo weet je zeker dat je document altijd zorgvuldig en foutloos wordt vertaald. Welke documenten kun je in het Russisch vertalen?

Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je voor werk of privé naar Rusland moet afreizen. Je hebt dan een aantal medische documenten nodig en die laat je het liefst ook in het Russisch vertalen. Geen eenvoudige opgave, zeker omdat het gaat om technische tekst met veel jargon. Voor bovenstaande vertaler is dat geen enkel probleem! Het maakt niet uit om welke medische kwestie het gaat, in een handomdraai is je tekst vertaald. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor juridische documenten. Ook daar geldt dat de vertaling uiterst precies moet zijn, om interpretatieverschillen te voorkomen. Russisch vertalen is geen nattevingerwerk! Kies daarom voor een professional met verstand van zaken, dan voorkom je problemen in een later stadium. Tot slot kun je natuurlijk ook persoonlijke correspondentie laten vertalen. We maken veel vrienden tijdens onze reizen in het buitenland. Hoe leuk is het dat je die verre vriend in zijn eigen taal kan aanspreken? Wil je Nederlands naar het Russisch vertalen? Dan ben je op bovenstaande site aan het juiste adres!

Russisch vertalen: altijd betrouwbaar

Er is voor ons leken één groot nadeel bij het controleren van teksten in het Russisch: we kunnen niet nakijken op alles daadwerkelijk klopt. In het Nederlands kunnen we grammatica nog eens bekijken of de spelling nalopen, maar in een vreemde taal zijn we aangewezen op de professional. Het is daarom prettig om zeker te weten dat je te maken hebt met expert waar je van op aan kunt. Die Russische vriend kan je teksten misschien ook wel in het Russisch vertalen, maar je hebt dan geen idee wat de kwaliteit is! Op bovenstaande site werk je met een tolk die heeft verklaard alle vertaling correct en naar eer en geweten uit te voeren. Je kunt er dus altijd van op aan dat de vertaling voldoet aan alle eisen en duidelijk leesbaar is voor de ontvanger. Kortom: wil jij Nederlandse teksten in het Russisch vertalen? Neem dan direct contact op!

Vertaling snel in de mail

Laat je een Nederlandse tekst naar het Russisch vertalen? Dan krijg je die vertaling binnen enkele dagen in de mail. Je hoeft dus niet te wachten op papierwerk dat met de post komt, maar kunt gelijk met de tekst aan de slag. Het is natuurlijk ook mogelijk om een Russisch bericht naar het Nederlands te laten vertalen. Dit is bijvoorbeeld makkelijk bij zakelijke transacties. Ga voor een professionele tolk met ervaring en maak een afspraak om bovenstaande site. Je weet dan zeker dat het goed zit.