23-12-2019 Mens en gezondheid 0

Toen wij jaren geleden een brief kregen van de gemeente dat wij als vereniging verplicht waren om een AED te kopen, hebben wij dit meteen gedaan. Wij wilden namelijk niet dat wij onze mensen niet konden redden wanneer een van hen bijvoorbeeld een hartaanval zou krijgen. Vandaar dat wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om een goed apparaat te vinden. Wij hebben dit apparaat toen gevonden en onlangs heeft het ding zich als geen ander bewezen. Wij waren namelijk bijeengekomen om een vergadering te houden, toen een van onze leden ineenzakte en toen moesten wij heel snel de AED halen. Ik ben toen naar dit apparaat gerend en ik heb het ding toen zo hard van de muur getrokken dat ik de hele aed wandbeugel gesloopt heb. Op dat moment was dat echter geen probleem want ik moest gewon de AED zo snel mogelijk hebben. Ik heb het leven van de man kunnen redden maar na afloop kon ik de AED niet meer terughangen omdat de aed wandbeugel dus kapot was gegaan. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om ergens een andere aed wandbeugel te vinden. Ik wilde graag zo snel mogelijk een aed wandbeugel vinden want als je geen aed wandbeugel hebt, kun je het apparaat ook niet goed ophangen en dat kan er voor zorgen dat je het apparaat helemaal niet meer ophangt en dat je hem de volgende keer niet meer kunt vinden. Vandaar dat ik goed ben gaan kijken naar een mogelijkheid om een aed wandbeugel te vinden. Ik heb toen gezocht op het internet omdat ik het belangrijk vond dat ik een goede aed wandbeugel kon vinden. Ik wilde een die stevig was, maar die liever niet al te duur was omdat ik er geen zin in had om na een mogelijke volgende keer weer opnieuw een  aed wandbeugel te  moeten kopen. Ik ben daarom op het internet gaan zoeken naar mogelijkheden en ik heb gezien dat ik het beste een keer naar de site van aed-webshop.nl kon gaan om te bekijken wat ik hier aan opties aangeboden kreeg wanneer ik een aed wandbeugel wilde kopen. 

Hier vindt u een stevige aed wandbeugel 

Ik ben op de site van aed-webshop.nl gaan zoeken naar een goede aed wandbeugel en ik kan u zeggen dat ik heel blij werd van alles wat ik hier in het assortiment kon vinden. Ik heb gezien dat je hier voor een heel goede prijs geholpen kunt worden en dat je er zeker van kunt zijn dat je hier een goede aed wandbeugel kunt vinden. Genoeg reden voor mij dus om hier een bestelling te plaatsen. 

Onze AED hangt weer goed

Wij hebben onze aed wandbeugel inmiddels in gebruik genomen en wij zijn blij dat onze AED nu weer goed hangt. Kortom:

  • Wij vonden hier een goede beugel voor onze AED
  • Wij zijn blij dat wij deze beugel voordelig hebben kunnen kopen 
  • Wij raden iedereen de site van aed-webshop.nl aan 

Ook wanneer u een AED zoekt, is deze site heel erg interessant om een keer een kijkje op te gaan nemen.