09-12-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Op zoek naar werktuigen voor het hijsen of trekken van lasten? Bij gebuwin bieden wij een groot assortiment aan zelf geproduceerde lieren aan, van handlieren tot automatische. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij ons, en daarom proberen we dit ook te leveren bij elk product dat we maken. Wilt u zeker weten dat uw product van hoogwaardige kwaliteit is? Dan kan u het beste voor ons bedrijf kiezen. Met ons aanbod van verschillende lieren en handlieren bent u verzekerd het beste product te vinden voor uw hijs- of trekwerk. 

Onze tandwiel handlieren

Wat zijn handlieren? Bij ons kan uw verschillende werktuigen vinden voor het hijsen of trekken van lasten. Een voorbeeld hier van zijn handlieren. Deze lieren worden met de hand aangedreven, en zijn gemaakt voor verschillende lasten, met een limiet van een bepaald gewicht. Dit limiet staat vermeld bij het product op onze website. We hebben in totaal 3 soorten lieren, elke met verschillende eigenschappen:

  • Tandwiel handlieren (TL)
  • Wormwiel handlieren (WW)
  • Automatische lieren

Tandwiel handlieren worden handmatig aangedreven en kunnen vrijwel overal gebruikt worden. gebuwin heeft 2 lijnen handlieren voor het hijsen of trekken van lasten, de WW en de TL. De tandwiel handlieren zijn vooral gebruikt voor het trekken van lasten. Op deze lieren zit een vrijloop waardoor de kabel makkelijk van de trommel afgewonden kan worden. Deze lier is ook voorzien van een lastdrukrem, die de last op de gewenste hoogte vasthoud. 

Onze wormwiel handlieren worden met de hand aangedreven en de hijscapaciteit is berekend op de eerste laag kabels van de kabeltrommel. Net zoals tandwiel handlieren zijn de wormwiel handlieren voorzien van een lastdrukrem. 

Automatische lieren worden aangedreven met een motor en zijn zo makkelijk te opereren, maar kosten wel meer stroom. Ook deze kan u vinden in ons assortiment

Al onze lieren zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit, van RVS en onze kabels zijn betrouwbaar en zullen nooit breken, tenzij er meer gewicht aanzit dan de maximale hijscapaciteit. Onze lieren remmen voor de helft door het wrijvingsverlies in overbrenging. Hierdoor zijn alle lieren veilig te gebruiken en hoeft u niet bang te zijn als u de lier per ongeluk loslaat. 

Over gebuwin

Naast lieren bieden wij ook andere producten aan voor het hijsen of trekken van lasten, zoals hulpmotoren, katrol blokken, kabels en nog veel meer. Ook bieden wij verschillende stans- en draaiproducten aan. Wij leveren alleen maatwerk van hoogwaardige kwaliteit, en voor eventuele vragen over producten of verzoeken kan u altijd contact op nemen met ons via onze website, email of telefoon.

Wacht dus niet langer, en zoek snel verder op onze website naar de perfecte handier voor het tillen van uw lasten. Wij bieden lieren aan voor verschillende gewichtsklassen, en deze zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit, en veiligheid niveau 4. Wij proberen altijd te innoveren en zo veilig en makkelijk mogelijke handlieren aan te bieden op onze website, zodat u deze kan kopen. Ook doen wij werk op maat. Dus, als u eventueel vragen heeft of een lier wil kopen, kan u goed terecht op onze website. Wij bieden immers de beste tandwiel handlieren aan.