30-04-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Wil jij een extra Oxboard oplader kopen? Dan ben je bij Ninebot Flevoland aan het juiste adres. Wij hebben al de accessoires die je nodig hebt voor je Oxboard, van rugzak tot oplader. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook de Oxboard zelf aan, en ook andere zelfbalancerende voertuigen als de Segway Elite of Segway Mini Pro. Kom daarom eens langs in onze showroom of bestel eenvoudig online. Een nieuwe Oxboard oplader kopen doe je dus bij Ninebot Flevoland!

Extra Oxboard oplader kopen

Een Oxboard is een Nederlands product, dat speciaal ontwikkeld is als toegankelijk hoverboard. Dat betekent dus dat iedereen op de Oxboard kan stappen, zonder dat je eerst uren hoeft te wennen. De combinatie van de krachtige motoren en slimme zelfbalancerende functie zorgt ervoor dat je zowel gemakkelijk blijft staan als vooruit of achteruit rijdt. Daarbij hoef je je geen zorgen te maken als de weg iets ruiger wordt of als je een kleine hobbel tegenkomt, want de extra grote wielen zorgen ervoor dat je overal gemakkelijk overheen rijdt. Ook heeft een Oxboard extra stevige stootbumbers, zodat je extra bescherming hebt mocht je ergens tegen aan botsen. Een Oxboard is ook voorzien van verlichting, zodat je altijd goed zichtbaar bent en ook zelf goed zicht hebt. Wat wel goed is om te weten is dat de Oxboard momenteel nog niet goedgekeurd is door de RDW. Dat betekent dat je er niet mee op de openbare weg mag rijden. Doe je dit wel dan riskeer je een boete. Wel mag je er uiteraard mee op eigen terrein rijden. Bij je Oxboard krijg je een oplader meegeleverd, maar het kan natuurlijk altijd dat je zelf een nieuwe Oxboard oplader wilt kopen. Merk je bijvoorbeeld dat je Oxboard leeg is na een rit, zodat je niet meer terug kan komen? Het is dan een aanraden om niet alleen een Oxboard oplader te kopen, ook een Oxboard rugzak. Deze rugzak is speciaal ontworpen om een Oxboard in te vervoeren en biedt ook ruimte voor de oplader. Zo heb je altijd een manier om je Oxboard te vervoeren en heb je altijd een oplader bij de hand. Ideaal als je de Oxboard voor langere tijd wilt gebruiken. Wil je een Oxboard oplader kopen let wel goed op dat je alleen een officiƫle oplader koopt. Uiteraard vind je bij Ninebot Flevoland alleen de opladers van Oxboard zelf, zodat je zeker weet dat het goed zit.

Meer dan alleen een Oxboard oplader kopen bij Ninebot Flevoland

Naast dat je bij Ninebot Flevobot een Oxboard oplader kunt kopen kun je bij ons ook terecht voor allerlei andere producten die te maken hebben met zelfbalancerende voertuigen. Wij werken veel met de voertuigen van Segway, zoals de Segway Elite of de Segway Mini Pro. Dit zijn twee uitstekende zelfbalancerende voertuigen waarmee iedereen snel uit de voeten kan. Daarnaast is de Segway Elite ook goedgekeurd door de RDW, wat betekent dat je er mee de weg op mag. Dat maakt een Segway Elite ideaal voor commercieel gebruik, bijvoorbeeld op evenementen. Het is een makkelijk te bedienen apparaat, dat heel stabiel is. Ook bieden wij verschillende accessoires aan voor een Segway, zoals bagagedragers, stuurtassen, kniebesturing of verlichting. Zo kunt u uw Segway precies inrichten zoals u het wilt. Hebt u interesse gekregen in een van onze voertuigen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers, of kom eens langs in onze showroom. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn en uiteraard kunt u dan een proefritje maken. Daarnaast komen wij ook graag bij u langs om de mogelijkheden te demonstreren.