01-05-2018 Mode en Kleding 0

Ben jij op zoek naar een winkel waar ze een geweldig assortiment van trouwjurken hebben? Dan heb ik de tip voor je op dit gebied! Het is voor mij namelijk nog maar kort geleden dat ik ging trouwen en het duurde bij mij echt heel erg lang voordat ik eindelijk de juiste winkel met de juiste trouwjurken gevonden had. Ik weet dus hoe stressvol het kan zijn om deze zoektocht bijna eindeloos te hebben lijken duren en dat wens ik geen enkele andere aanstaande bruid toe. Dat is waarom ik iedereen die op zoek is naar mooie trouwjurken aan om hiervoor naar de winkel van Valkengoed te komen. Bij deze winkel ga jij gegarandeerd de mooiste trouwjurken vinden, dit heb ik namelijk zelf zo mogen ervaren!

  • Persoonlijke service
  • Deskundige stylisten
  • Eigen atelier

Bij Valkengoed zijn ze er voor jou. Ik raad je wel aan om een afspraak te maken voordat je hier langs komt. Het is uiteraard mogelijk om zomaar langs te komen, maar de stylisten hebben het vaak druk om andere aanstaande bruiden te helpen bij het maken van een keuze tussen alle trouwjurken die ze hier hebben. Er is dus een kans dat je niet meteen aan de beurt komt om hierbij geholpen te worden. Maar er is een ding wat ik je echt kan garanderen en dat is dat je hulp wilt op het gebied van het uitzoeken van trouwjurken. Als ze hier iets echt fantastisch doen, dan is het dat wel.

De meest prachtige trouwjurken

Voordat ik naar de winkel Valkengoed ging heb ik eerst eens uitgebreid op de website van de winkel zitten kijken. Hier kun je namelijk ook hun actuele assortiment vinden. Het is echt aan te raden om hier eerst te kijken, want op die manier krijg je namelijk een heel erg goed idee van wat ze hier allemaal in het assortiment hebben zitten. Aan de hand daarvan kun je dan veel makkelijker tijdens de afspraak aangeven waar je nu precies naar op zoek bent op het gebied van trouwjurken. Dit maakt het een stuk makkelijker om uiteindelijk de juiste jurk voor jou te vinden. De stylisten van Valkengoed weten natuurlijk precies waar ze mee bezig zijn op dit gebied. Ik had een heel duidelijk beeld voor ogen van de trouwjurken die ik graag wilde passen, maar als snel kwam de styliste met het advies om ook een aantal andere jurken te proberen. Uiteraard heb ik naar haar geluisterd, want zij weet wel waar ze het over heeft. En uiteindelijk is het dus een van deze trouwjurken geworden! Ik had hier zelf nooit voor gekozen om deze aan te passen, maar toen ik het eenmaal aanhad zat het als gegoten en ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld.

Een perfecte bruiloft

Het organiseren van je bruiloft is een erg stressvolle periode. Er zijn zoveel dingen die er geregeld moeten worden, dat het eigenlijk voor geen enkel bruidspaar heel erg rustig is. Dit is dan ook waarom ik je aanraad om dingen zoals het bekijken van trouwjurken vrij vroeg te doen. Je kunt maar beter ruim van tevoren al je trouwjurk uitgezocht hebben, dan dat je dit aan de lijst van stress moet toevoegen. Ik kan je echt verzekeren dat je dat niet wilt. Ga jij dus binnenkort trouwen en heb je nog geen keuze gemaakt uit de vele jurken die er allemaal zijn? Kom dan vandaag nog een kijkje nemen op de website van Valkengoed en maak direct een afspraak. Hier ga je zeker geen spijt van krijgen.

Lees meer…