27-04-2020 Financiƫn en Verzekeringen 0

Toen ik vorig jaar eindelijk een vast contract van mijn werkgever heb gekregen, heb ik besloten dat ik graag zo snel mogelijk wilde kijken of ik een eigen woning kon kopen. Ik moet u zeggen dat ik een heel goede baan heb en dat ik ook een heel mooi salaris heb en dus dacht ik dat het niet moeilijk zou worden om een woning te kunnen kopen. Dat viel echter tegen. Het is namelijk zo dat ik geen spaarrekening achter de hand had. Een huis kopen zonder eigen geld is niet eenvoudig. Als je namelijk een huis gaat kopen, moet je de kosten kopen zelf betalen. Dat is al snel zo’n tien procent van de waarde van de woning en dat betekent dat je een fors bedrag zelf moet inleggen wanneer je een huis wilt aanschaffen. Een huis kopen zonder eigen geld is echter niet geheel onmogelijk, zo las ik op meerdere fora, maar ik moet u zeggen dat ik op dat moment geen idee had hoe een huis kopen zonder eigen geld dan te realiseren was. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om een expert te vinden die mij meer kon vertellen over het hoe en wat omtrent een huis kopen zonder eigen geld. Ik heb toen gemerkt dat ik het beste even goed kon gaan googelen en ik heb dat ook maar gewoon gedaan met de termen ‘huis kopen zonder eigen geld’. Ik heb toen gezien dat ik een keer naar de mensen van lexwonen.nl moest gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die een huis willen kopen zonder eigen geld en ik heb deze pagina daarom ook met veel interesse doorgenomen. Wat mij meteen opviel, was dat ik op deze site heel veel handige tips kon vinden over hoe een huis kopen zonder eigen geld toch mogelijk gemaakt kon worden. Het is altijd fijn om licht in het duisternis te vinden en het was voor mij daarom ook al heel snel duidelijk dat ik graag een keer met de mesen van deze site wilde praten omdat ik graag een huis kopen wilde zonder eigen geld. Ik ben daarom even contact gaan opnemen met de mensen van lexwonen.nl en ik heb laten weten dat ik meer wilde weten over een huis kopen zonder eigen geld. Ik heb toen te horen gekregen dat ik altijd een keer op gesprek mocht komen om de mogelijkheden omtrent een huis kopen zonder eigen geld te bespreken. Daar wilde ik natuurlijk graag gebruik van maken en ik heb toen meteen een afspraak ingepland. 

Een huis kopen zonder eigen geld is niet onmogelijk

Ik weet nu dat een huis kopen zonder eigen geld zeker mogelijk is. Wanneer je namelijk zelf niet beschikt over het geld om de kosten koper mee te dekken, dan kun je altijd nog kijken of je dit geld elders vandaan kunt halen. Er zijn allerlei mogelijkheden om dit geld toch beschikbaar te krijgen en ik heb daarom ook gekeken wat voor mij de beste manier was. Ik bleek een huis te kunnen kopen zonder eigen geld wanneer mijn ouders bij zouden springen. Voor hen had dit ook voordelen en dus hebben wij dit gedaan. 

Wilt u ook advies?

Mocht u ook advies willen hebben, dan raad ik u aan om:

  • Even naar lexwonen.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een afspraak in te plannen met een van de experts 

Ik hoop dat u ook een eigen huis kunt kopen. 

Lees meer…