26-11-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Wij hebben een aantal jaar geleden een onderneming opgericht en wij wisten niet helemaal of dit goed van de grond zou komen. Wij hebben daarom eerst een aantal mensen aangenomen die wij niet meteen een vast contract konden aanbieden simpelweg omdat wij niet wisten of wij het zouden redden. Het eerste jaar is namelijk cruciaal en vandaar dat wij er alles aan gedaan hebben om onze mensen slim in te huren. Wij hebben gemerkt dat de zaken echter heel erg goed gaan en dat klanten graag met ons wilden werken. Wij kunnen hen namelijk heel goed helpen voor een heel schappelijke prijs. Dat is altijd fijn om te merken voor klanten en daarom weten ze ons ook altijd goed te vinden. Wij hebben nu heel veel meer zekerheid en ik heb gemerkt dat onze mensen daarom nu begonnen te vragen naar een vast contract. Ik kon mij dat heel goed voorstellen en daarom ben ik ook gaan kijken of wij onze mensen inderdaad ook een vast contract konden geven. Wij hebben toen besloten dat wij eerst graag meer over een vast contract wilden uitzoeken. Wij hebben namelijk geen ervaring met het geven van een vast contract en ondanks dat wij onze mensen hun vast contract heel erg gunnen, moeten wij geen fouten maken. Wij hebben daarom gekeken waar wij meer over een vast contract konden lezen. Ook wilden wij graag weten hoe wij een vast contract moesten opstellen. Als je namelijk zomaar wat op papier zet is de kans groot dat je daar later spijt van krijgt. Wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een goed vast contract op te stellen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van rocketlawyer.com konden gaan. Deze site werd door veel mensen getipt toen ik zei dat ik bezig was met het bekijken van de mogelijkheden om onze mensen een vast contract te verlenen. Het blijkt dat veel mensen een kijkje nemen op deze site wanneer ze op zoek zijn naar mogelijkheden omtrent contracten en dergelijke. Ik ben daarom meteen gaan kijken wat ik hier kon vinden want ik was erg nieuwsgierig geworden naar alles wat hier aangeboden werd. 

Hier vond ik een goed voorbeeld van een vast contract

Ik heb gemerkt dat wanneer je op deze site gaat kijken naar een vast contract, je een schat aan informatie krijgt aangeboden. Dat was ook precies waar ik op gehoopt had en ik ben daarom erg blij dat ik deze site heb weten te vinden. Hier kun je namelijk niet alleen heel veel informatie vinden, je kunt hier ook complete contracten downloaden. Dat is ideaal want op deze manier kun je dus een heel goed vast contract opstellen. 

Deze site heb ik opgeslagen 

Als bedrijf is het heel handig om een site als rocketlawyer.com te kennen en ik heb deze pagina dan ook meteen aan mijn favorieten toegevoegd. Kortom:

  • Kijk ook een keer op rocketlawyer.com
  • Bekijk hier welke informatie u hier allemaal kunt vinden 
  • Download het contract dat u nodig heeft 

Ik ben blij dat deze site bestaat.