21-11-2019 Mens en gezondheid 0

Als mens heb je geregeld te maken met problemen van psychische aard. Deze problemen hangen vrijwel altijd samen met fysieke klachten. Een neurose als nagelbijten leidt immers tot afgekloven nagels. Depressie leidt vaak tot een ongezonde levensstijl waarin men niet of nauwelijks beweegt en niet langer de moeite wenst te nemen om een gebalanceerde maaltijd te bereiden. Het is ook lang niet altijd even duidelijk aan te geven wat de oorzaak is en wat het gevolg is. Het lichaam en de conditie hiervan, heeft immers net zo goed impact op de geest als andersom. Het is nooit zomaar eenduidig via een bepaalde causale keten te duiden. Toch ligt de kern van het probleem vaak verborgen in de menselijke geest. Via hypnose in Groningen kun je die kern bereiken en wegnemen of manipuleren. Dat doe je uiteraard niet zelf, maar met behulp van een hypnotiseur van Hypnose Praktijk. Deze kan via hypnose in Groningen oorzaken wegnemen en oorzaken plaatsen. Dat laatste klinkt misschien vreemd, want waarom zou je een oorzaak willen ontvangen? Maar ook positief gedrag heeft een oorzaak. Een goed voorbeeld is de wens om af te vallen. Als je gewicht wilt verliezen, dan zou het fijn zijn als je gewoon snel vol zit en dus minder zin hebt in (veel) eten. Als je via hypnose dus de suggestie kunt plaatsen die jouw hersenen vertelt dat je al na een paar happen vol zit, dan is dat uiteraard alleen maar goed. Via hypnose in Groningen of hypnotherapie kun je dan ook een virtuele maagband plaatsen. Deze zorgt ervoor dat je hersenen het signaal krijgen dat de maag een stuk kleiner is en dus zit je ook sneller vol. In een kleine maag past nu eenmaal minder voedsel. Je moet je voorstellen dat je na het plaatsen van een virtuele maagband al na een paar hapjes dat overvolle gevoel hebt. Dat gevoel heb je nu meestal na een hele uitgebreide maaltijd. Je zit dan bomvol en de suggestie om er nog iets bij te doen vervult je met afgrijzen. Dat heb je na een virtuele maagband ook, alleen dan veel eerder. Daardoor kun je minder eten en dat resulteert al snel in het verliezen van de nodige kilo’s. Verder kun je dus dankzij Hypnose ook de nodige oorzaken wegnemen. Patronen die storend gedrag veroorzaken of emoties waar je niet op zit te wachten, kunnen worden aangepakt dankzij hypnose in Groningen.

Ontdek hypnose in Groningen via hypnose-praktijk.nl

Als je meer wilt weten over hypnose in Groningen, dan kun je voor een eerste oriĆ«ntatie terecht op de website van hypnose-praktijk.nl. Hier leer je meer over de toepassingen van hypnose en hypnotherapie en de professionals die jou hierin kunnen begeleiden. Als je inderdaad op zoek bent naar opties voor wat betreft hypnose in Groningen, dan kom je al snel terecht bij Anita van Dijk woonachtig in Scheemda te Groningen. 

Maak een afspraak voor een intake gesprek

Je kunt bellen of mailen voor het maken van een afspraak. Daarnaast kun je ook een antwoordformulier invullen via de website. Je kunt bij Hypnose Praktijk terecht voor verschillende problemen zoals: 

  • Rouwverwerking
  • Angstaanvallen
  • Stoppen roken