11-11-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Wilt u meer informatie over bedrijfsovername? Dan bent u adcorporate aan het goede adres. Het bedrijf geeft het beste advies op het gebied van bedrijfsovername. Daarnaast kunt u bij het bedrijf terecht voor steun bij de verkoop van een familiebedrijf en het zoeken naar de juiste koper. Het bedrijf heeft de visie om het beste advies te geven.

adcorporate biedt een betrokken en deskundige begeleiding tijdens de aankoop en verkoop van bedrijven. Het bedrijf kent een transparante aanpak en werkt graag met de klant samen naar een geslaagde transactie. 

Bedrijfsovername

Een bedrijfsovername moet goed geregeld worden en hier komt heel veel bij kijken. Het bedrijf deelt de kennis en ervaring om advies te geven over het juiste moment van bedrijfsovername. Het is belangrijk dat een bedrijfsovername goed georganiseerd wordt. adcorporate begeleidt de bedrijfsovername en geeft advies over juridische, financiële en bedrijfseconomische vlakken. Ook het managen van emoties is een belangrijk onderdeel. Een begeleiding van adcorporate biedt u de kennis en jarenlange ervaring om tot het beste advies te komen. Zo zijn er diverse voordelen bij de begeleiding van een bedrijfsovername:

Het bedrijf

Het bedrijf is van mensen, met mensen en door mensen. Zo heeft het bedrijf ervaren overnameadviseurs die betrokken zijn en deskundig advies leveren. Dit deskundige advies komt voort uit de certificering vanuit BOBB en de aanssluiting bij DCFA. Zo werken de overnameadviseurs binnen de eigen regio. Er zijn diverse redenen waarom u voor adcorporate zou kiezen:

  • Betrokken en persoonlijke begeleiding tijdens de bedrijfsovername.
  • Gedegen en eerlijk advies op basis van de persoonlijke situatie. 
  • Duidelijkheid over het te verwachten traject, doorlooptijd, koopprijs en betalingsstructuur. 
  • Goede samenwerking met specialisten gedurende het traject.
  • Geslaagde transacties, binnen relatief kort termijn.

Het bedrijf vindt dat elke ondernemer recht heeft op advies bij een bedrijfsovername. De aanpak is op basis van de persoonlijke behoefte aan begeleiding van de ondernemer op basis van de persoonlijke situatie. 

In de voorbereidende fase wordt de situatie van de onderneming in kaart gebracht. Tijdens de bedrijfsovername kunt u rekenen op een transparant traject. Het bedrijf is eerlijk over de situatie en duidelijk over wat er verwacht kan worden met bedrijfsovername. 

Wilt u meer weten over wat het bedrijf voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met het bedrijf voor meer informatie. Het team staat u graag te woord op het gebied van informatie. Daarnaast heeft het bedrijf een aantal boeken waarin informatie wordt gegeven over het kopen en verkopen van een bedrijf. Het boek vormt een handboek voor ondernemers in het middel klein bedrijf.