09-11-2019 Smartphone en Tablet 0

Ik heb vorig jaar mijn vaste telefoon opgegeven omdat ik deze nooit meer gebruikte en daarom wilde ik er graag van af. Ik heb toen gekeken waar ik een goed abonnement kon vinden voor mijn mobiele telefoon en uiteindelijk heb ik toen heel goede zaken gedaan, althans dat meende ik. Ik kreeg namelijk een mooi abonnement aangeboden met een mooie telefoon, maar al heel snel had ik in de gaten dat ik veel meer voor dit pakket betaalde dat ik eigenlijk verbruikte. Ik schoot er dus bij in en dat was niet iets waar ik zin in had. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om van dit abonnement af te komen en over te stappen op sim only. Ik had namelijk heel veel mensen in mijn omgeving horen zeggen dat sim only echt heel ideaal is en daarom wilde ik graag op sim only overstappen. Ik heb toen gekeken wat ik het beste kon gaan doen, maar ik merkte al snel dat het niet eenvoudig is om op sim only over te stappen. Wanneer je namelijk gaat kijken naar mogelijkheden, zie je dat er zoveel te kiezen is dat het heel lastig wordt om echt de beste keus te maken. Vandaar dat ik het ook niet eenvoudig vond om te achterhalen waar ik moest zijn om een mooie aanbieding te pakken. Gelukkig ben ik niet van gisteren en heb ik gekeken of er een site te vinden was waar ik alles op het gebied van sim only kon vinden. Ik meende namelijk dat meer mensen moeite zouden moeten hebben met het vinden van een goede sim only aanbieding en dus ben ik gaan kijken waar ik een site kon vinden waar ik kon zien waar ik een goede aanbieding kon pakken. Dat bleek uiteindelijk de site van simonly.com te zijn. Deze site is heel interessant voor mensen die graag een mooi voordeel willen pakken zonder dat zij daar heel veel geld voor hoeven neer te tellen. Ik ben gaan kijken wat de mogelijkheden waren en al heel snel heb ik toen een goede sim only aanbieding gevonden. 

Bespaar veel geld door sim only te bellen 

Wanneer je op sim only overstapt, hoef je dus niet meer kosten te betalen voor je telefoon omdat je zelf moet zorgen dat je een telefoon hebt. In mijn geval had ik een goede telefoon, dus kon ik optimaal besparen op de maandelijkse kosten. Door nu sim only te bellen bespaar ik tientallen euro’s per maand en dat is iets wat mij heel erg goed bevalt. Ik verdien namelijk niet heel veel, dus hoe meer ik bespaar, hoe beter het voor mij is. 

Ik bel nu meer voor minder

Sinds ik sim only bel en internet, kan ik veel langer bellen en internetten voor minder geld. Ik kan daarom ook niet anders dan zeggen:

  • Dat ik heel erg tevreden ben 
  • Dat ik heel veel geld per maand bespaar
  • Dat ik veel meer belminuten heb en meer data 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van simonly.com om te zien welk voordeel u kunt pakken. 

Lees meer…