27-08-2018 Mens en gezondheid 0

Jezelf zo nu en dan eens trakteren op een massage, is echt een hele goede keuze. Veel mensen vliegen van afspraak naar afspraak en vergeten daarbij vaak te leven en gewoon even stil te staan of te liggen in het geval van een massage in Hoofddorp. Een massage in Hoofddorp regel je via goldentouchthaisemassage. De Thaise massages zijn zeer traditioneel en worden van oudsher gebruikt om mensen te genezen en van allerlei klachten af te helpen. De traditionele leer gaan uit van de mens als energetisch wezen dat wanneer het niet voldoende in balans is, ziekten zal ontwikkelen. Met een massage n Hoofddorp worden de energiebanen die door het lichaam lopen weer in balans gebracht. Wist je dat de Thaise massage al zo’n 2500 jaar gebruikt wordt als methode om mensen te behandelen? De oude leer ziet het mens als een holistisch wezen dat verbonden is met alles om zich heen en sterker nog; dat onderdeel is van het alles. We hebben allemaal een lichaam en een geest en die zijn met elkaar verbonden. Op het moment dat we te veel stress ervaren, dan kunnen we bepaalde blokkades in het lichaam ontwikkelen en die zorgen er weer voor dat ons nog meer gestrest voelen. We zien een groot verschil met mensen Thailand en India waar het leven veel meer is ingericht op verbondenheid met het universum. In het westen zitten we allemaal erg in ons hoofd. We lossen onze problemen het liefst op door er rationeel over na te denken. Toch is dat niet in alle gevallen een oplossing. Een massage in Hoofddorp kan je aanreiken om weer even thuis te komen in je lichaam. Wanneer je een massage in Hoofddorp neemt, dan neem je een moment om weer even helemaal tot jezelf te komen en je lichaam helemaal te voelen. Dat is belangrijk voor iedereen. Wanneer je niet naar je lichaam luistert en de signalen die het geeft negeert, dan kan het zo zijn dat er klachten ontstaan die na verloop van tijd erger worden en chronisch kunnen worden. Naar je lichaam luisteren is dus heel erg belangrijk. Een massage in Hoofddorp: 

  • Zorgt voor een heerlijk moment van diepe ontspanning;
  • Zorgt voor een betere bloedsomloop en het opheffen van knopen;
  • Zorgt ervoor dat je energie weer in balans komt.

Massage Hoofddorp; de mens als energetisch wezen

We kwamen er al eerder even over te spreken; in de Thaise medische leer, wordt er gekeken naar de mens als energetisch wezen oftewel naar de mens als wezen met een energie lichaam. Ons lichaam is het kanaal waardoor onze energie rijkelijk moet stromen. Wanneer dat aan de orde is, dan voelen we ons goed en vol van energie, maar wanneer de energie niet goed stroomt, dan kan het gebeuren dat onze energie wegvloeit en dat we ons lusteloos voelen. Een massage in Hoofddorp nemen kan er voor zorgen dat jouw energetische lichaam weer beter in balans komt.

Gewoon genieten

Een massage in Hoofddorp is dus helend voor het lichaam, maar een massage in Hoofddorp is daarnaast ook gewoon ontzettend fijn. Wanneer je er voor kiest om een massage in Hoofddorp te boeken, dan weet je al meteen dat je heerlijk gaat genieten van een diepe ontspanning en dat is nou precies wat je wilt. In de massage salon kun je kiezen voor verschillende soorten massages. Kies voor een traditionele, olie, of zwangerschap massage in Hoofddorp. Neem online contact op om de mogelijkheden te bespreken en je zult heerlijk genieten van jouw massage bij Golden Touch.