27-08-2018 Mens en gezondheid 0

Nu de zomer weer voor de deur staat, willen veel mensen graag een paar kilootjes verliezen zodat ze straks weer kunnen shinen op het strand. Helaas heeft niet iedereen de tijd en de energie om naar de sportschool te gaan. Dat betekent echter niet dat u dan maar moet accepteren dat u met een paar extra kilo’s op het strand hoeft te bivakkeren. U kunt namelijk ook gebruik komen maken van onze spierstimulator. Deze spierstimulator heeft zich al heel vaak bewezen en mocht u niet helemaal weten wat een spierstimulator is, dan leggen wij u dat hier graag even uit. Met een spierstimulator kunt u gewicht verliezen zonder dat u veel moeite hoeft te doen. De enige inspanning die u hoeft te leveren, is dat u naar onze praktijk komt om u hier door een van onze mensen te laten behandelen. Wij staan voor u klaar om u aan het apparaat aan te sluiten. Dit apparaat werkt op basis van kleine elektrische schokjes. U hoeft echter niet bang te zijn dat een behandeling met onze gelijkstaat aan geëlektrocuteerd worden. Onze spierstimulator zendt namelijk heel kleine schokjes uit wat betekent dat u waarschijnlijk niet eens veel van zult voelen. Toch gebeurt er heel veel in uw lichaam wanneer u zich bij ons op de spierstimulator laat aansluiten. Uw spieren krijgen namelijk allerlei signalen binnen om zich aan te spannen en dat zullen ze dan ook naar hartenlust doen. Dat betekent dat u, terwijl u gewoon bij ons in de stoel ligt, een zeer intensieve workout aan het doen bent. Reken maar dat het overtollige vet dat u heeft, zich een hoedje zal schrikken en zich meteen uit de weg zal gaan ruimen omdat uw spieren dit vet niet langer meer tolereren. Veel mensen hebben bij ons reeds deze behandeling ondergaan en zij waren allemaal zeer lovend over de resultaten. Mocht u daarom ook graag een behandeling willen ondergaan, kom dan even kijken naar onze site. Het adres van onze site is Feelwell.nl.

Met de spierstimulator kunt u sporten zonder te bewegen

Wanneer u een drukke baan heeft, is het niet altijd prettig om na het werk dan ook nog lang te moeten sporten om een paar kilootjes kwijt te raken. Vandaar dat wij u graag willen vertellen dat u ook kunt kiezen voor de spierstimulator. Deze kunt u eenvoudig inzetten om extra gewicht kwijt te raken. Het enige wat u hoeft te doen, is een kleine twintig minuten vrijmaken om even bij ons langs te komen. Wij zullen u aansluiten op de spierstimulator en u zult merken dat u een goede workout ondergaat terwijl u gewoon lekker in de stoel kunt blijven liggen. U zult merken dat de spierstimulator snel resultaat laat zien en dat is voor veel mensen een goede reden om weer door te gaan. Mocht u daarom graag een keer gebruik willen komen maken van onze diensten en apparatuur, kom dan snel een keer bij ons langs. Wij laten u graag zien welke mogelijkheden wij allemaal hebben. Onze mensen weten precies wat goed voor u is en wij kunnen daarom een programma op maat voor u maken.

In mum van tijd weer een strak lijf

Wanneer u besluit om bij ons een behandeling te ondergaan, dan kunt u via onze site Feelwell een afspraak met ons inplannen. Wij bieden u:

  • optimale faciliteiten om gewicht te verliezen
  • scherpe prijzen voor onze behandelingen
  • deskundig advies van onze professionele medewerkers

Maak vandaag nog even een afspraak met ons via onze site of bel ons gewoon even.