30-08-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Als je last hebt van bepaalde klachten, dan is het vaak niet altijd even prettig om naar de dokter te gaan. Natuurlijk is dat de eerste persoon waar je naar toe gaat, maar met klachten als vermoeidheid, lusteloosheid of depressie, kun je bij de dokter vaak enkel even je verhaal kwijt. Het enige wat de dokter daarna kan doen is je doorverwijzen. Dat is vaak nog een gunstig geval ook, want met zulke vage klachten is het al snel zo dat je zonder remedie naar huis wordt gestuurd. Dat is natuurlijk jammer, want daardoor blijf jij dus wel met de vervelende klachten zitten. De moderne geneeskunde is heel ver gekomen sinds de bekende eed van Hippocratus. Maar hoewel de geneeskunde veel mensen bij veel klachten kan helpen, is deze geneeswijze zeker niet absoluut of allesomvattend. Juist door een zuivere focus op de moderne geneeswijze, zijn er veel andere soorten van geneeskunde verloren gegaan. Vroeger wist men nog niet zoveel als tegenwoordig, maar men wist wel hoe men naar het lichaam moest luisteren. De eeuwenoude traditie van Chinese acupunctuur is bijvoorbeeld heel erg gericht op de energie in het lichaam. Nu is het hele idee van energie bij de moderne geneeskunde grotendeels afwezig. Het is simpelweg niet iets wat je kunt observeren. Maar dat wil uiteraard niet zeggen dat het er niet is. Het hele universum is in principe niets anders dan energie. Aangezien wij mensen deel uit maken van dit universum, is het niet meer dan logisch dat ook wij deels bestaan uit energie. Maar de energie is niet een bestanddeel. Het is eerder zo dat de universele energie door ons lichaam stroomt via meridianen in ons lichaam. Deze meridianen zijn de energiebanen en deze kun je dus met Chinese acupunctuur in Rotterdam beïnvloeden. Het kan dus zo zijn dat de dokter en de specialist niet in staat zijn om jouw klacht te verhelpen of te verminderen. Op dat moment kun je dus proberen of het met de Chinese acupunctuur in Rotterdam misschien wel lukt. Je hebt toch niets te verliezen en het kan zo maar zo zijn dat je met de Chinese acupunctuur in Rotterdam opeens helemaal klachtvrij bent. Het is namelijk zo dat veel van de klachten die mensen ervaren worden veroorzaakt of verergert door verstoringen in de bovengenoemde energiebanen. Je zou het kunnen bekijken als een prop, maar dan niet in de bloedbaan, maar in de energiebaan. Daardoor kan de energie niet goed stromen en krijg je te maken met energie in je lijf dat volledig uit balans is geraakt. Je hebt op bepaalde plekken ophopingen en op andere plekken juist een tekort aan energie. Via Chinese acupunctuur in Rotterdam kun je dat dus verhelpen. De specialist weet de dunnen naalden in die energiebanen te prikken en zo de balans weer te herstellen.

Zie je klachten verdwijnen door Chinese acupunctuur in Rotterdam

Je kunt Chinese acupunctuur inzetten voor het bestrijden van verschillende soorten van klachten zoals:

  • Pijn
  • Depressie
  • Acne
  • Allergie
  • Hoofdpijn
  • Impotentie
  • Slapeloosheid
  • Nervositeit

Bij al dit soort van klachten kan er sprake zijn van een verstoring in je energiebalans en juist dan is Chinese acupunctuur in Rotterdam eigenlijk de snelste en makkelijkste weg richting een oplossing.

Waar kan ik terecht voor Chinese acupunctuur in Rotterdam?

Als je op zoek bent naar een goede professional op het gebied van Chinese acupunctuur in Rotterdam, dan kun je terecht bij Praktijk Natuurgeneeskunst. Op de site van natuurgeneeskunst.nl vind je alvast heel veel informatie over deze eeuwenoude Chinese geneeswijze.

Lees meer…