18-07-2018 Auto's en Motoren 0

Mijn oom rijdt al jaren op lpg en is daar al heel lang erg enthousiast over. Ik zie mijn oom niet zo heel vaak, meestal alleen op verjaardagen. Maar elke keer dat ik hem sprak, dan vroeg ik even hoe het met zijn auto ging. Hij was altijd erg blij met het rijden op lpg. Ik woon best ver weg van mijn werk en rijd elke dag meer dan honderd kilometer, dit is alleen al voor mijn werk. Ik vind mijn werk erg leuk en gelukkig sta ik bijna nooit in de file, maar het kost me wel veel van mijn tijd. Ik zit ruim een uur in de auto om naar mijn werk te komen, maar los van de tijd kost me dit natuurlijk ook veel geld. Ik krijg wel kilometervergoeding van mijn werk, maar dit dekt de kosten niet volledig. Ik was al een tijdje aan het nadenken over het laten inbouwen van lpg in Rotterdam, maar vond het moeilijk om een keuze te maken. Ik had het er regelmatig met mijn vriendin over, maar elke keer namen we maar geen beslissing. Ze vond dat het meer mijn beslissing was, omdat ik veel meer gebruik maak van de auto. Zij heeft zelf een klein autootje die ze voor haar werk gebruikt. Die van mij is groter en gebruiken we dan ook vaak voor boodschappen, of wanneer we in het weekend op stap gaan. Nadat ik mijn oom drie maanden geleden weer sprak en hij nog steeds erg positief was, had ik uiteindelijk maar besloten om ook lpg in Rotterdam te laten inbouwen. Maar voordat ik het liet inbouwen besloot ik om toch nog maar even goed te onderzoeken wat de voordelen en nadelen zijn van lpg. Ook zocht ik nog even goed op waar ik lpg in Rotterdam en omgeving kan tanken, want ik wil natuurlijk niet zonder brandstof komen te staan. Ik zag gelukkig al heel snel dat er erg veel tankstations zijn waar je lpg in Rotterdam en omgeving kan tanken.

Voordelen en nadelen van lpg

  • Lpg is goedkoper dan benzine en diesel, je bespaart op brandstofkosten
  • Lpg is beter voor het milieu dan benzine en diesel
  • Je kan lpg niet bij elk tankstation tanken
  • Een lpg-tank neemt best veel ruimte in beslag
  • Het installeren van een lpg-tank kost een paar duizend euro
  • Lpg is erg belastend voor de motor

Lpg in Rotterdam laten inbouwen door Lpg-inbouwbedrijf.nl

Ik woon zelf in de buurt van Rotterdam en wilde een tank voor lpg in Rotterdam of omgeving laten inbouwen. Als er dan een probleem met de tank is, of ik heb vragen, dan vind ik het fijn dat het in de buurt is. Toen ik aan mijn oom vroeg waar hij het had laten inbouwen, toen zei hij dat Lpg inbouwbedrijf dat gedaan had. Hij was erg tevreden over dit bedrijf, dus besloot ik om het ook bij hun te laten doen. Ik werd meteen erg vriendelijk geholpen en kreeg meteen een goed gevoel bij dit bedrijf. Ze konden me veel informatie geven, bijvoorbeeld hoeveel je moet rijden per jaar om de kosten eruit te halen en waar je lpg in Rotterdam goedkoop kan tanken. Ik kreeg ook garantie bij de installatie van de tank. Voor mij was het erg fijn dat ze een goed beeld gaven over het kostenplaatje. Ik rijd nu nog maar een paar maanden met lpg, maar tot nu toe ben ik erg tevreden. Bent u van plan om lpg in Rotterdam of omgeving te laten inbouwen, dan kan ik dit bedrijf zeker aanraden.