24-07-2018 Mens en gezondheid 0

Het ontvangen van een massage is één van de fijnste ervaringen op deze aarde. Het voelt gewoon lekker en na de massage voel je je weer helemaal ontspannen. Het is prettig als je partner je een massage geeft, want ook al is het niet een professionele massage, toch voelt het gewoon lekker als iemand met zijn of haar handen over je rug glijdt en wrijft. Toch is het natuurlijk vele malen fijner als bekwame handen je echt laten genieten. Daarom ervaar je toch echt wel een groot verschil als je partner je masseert of wanneer een professional je masseert. Maar bij een professional mis je natuurlijk de intimiteit en de ontspannen sfeer. Natuurlijk word je helemaal relax als je door een professional wordt gemasseerd, maar het is toch een heel ander verhaal wanneer dat thuis gebeurt en wanneer het je vriend of vriendin betreft. Het is dan ook een goed idee om het beste van beide werelden te combineren. Je wilt een comfortabele massage van je partner én je wilt een beetje expertise. Niet alleen vanwege het gevoel, maar ook omdat je partner dan eventuele nek-, schouder-, en rugklachten kan verminderen. Daarom doe je er goed aan om samen met je partner een massagecursus voor twee te organiseren. Door een massagecursus voor twee te volgen, kunnen jij en je partner de basistechnieken aanleren die nodig zijn voor een goede en ontspannende massage. Dat is natuurlijk erg fijn, want dat betekent dat je na de massagecursus voor twee beide kunt genieten van een heerlijke massage thuis. Daarom is het ook zo leuk om samen een massagecursus voor twee te volgen. Want je kunt natuurlijk ook alleen een massagecursus volgen. Daarna zou je je partner kunnen verassen met een massage en hij of zij zou dan opeens blij verrast zijn door je nieuwe vaardigheden. Maar als de rollen dan omdraaien, dan moet jij alsnog weer gewoon ‘genieten’ van een massage zonder handleiding. Maar als je kiest voor een massagecursus voor twee, dan zijn jullie beide op de hoogte van enkele goede massage technieken. Daardoor kunnen jullie dan ook gemakkelijk van rol wisselen en samen juist des te intenser genieten van de massages die jullie elkaar kunnen geven. Daarnaast is het ook handig om een massagecursus voor twee te volgen, want juist dan kun je elkaar ook weer helpen om nog beter te worden. Als één van de twee bijvoorbeeld net even verkeerd zit, dan voelt de ander dat en die kan dan ook meteen aangeven hoe het anders moet. Omdat jullie beide dezelfde massagecursus voor twee hebben gevolgd, zal degene die fout zat ook meteen weten wat de ander bedoelt en het daardoor gemakkelijk kunnen corrigeren.

Waar kan ik terecht voor een massagecursus voor twee?

Mocht je op zoek zijn, of mochten jij en je partner op zoek zijn, naar een massagecursus voor twee, dan ben je bij annekeslijfer-massage zeker aan het juiste adres. Als je via deze masseuse kiest voor een massagecursus voor twee, dan mag je het volgende verwachten:

  • 3 docent contacturen
  • Het aanleren van de technieken voor het masseren van de rug en schouders.
  • Gebruik van de comfortabele massagetafel
  • 100% natuurlijke massageolie
  • Uitgebreide handleiding van de aangeleerde massagetechnieken

Dus wil je elkaar eindelijk wel eens goed en lekker kunnen masseren? Kom dan snel eens langs op de website van annekeslijfer-massage.nl.

Maak een afspraak of neem contact op

Via de site vind je de nodige contactgegevens waarmee je contact kunt opnemen met de masseuse. Dus mocht je een afspraak willen maken voor een massage of een cursus, dan kun je altijd op de site terecht.