24-07-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken. Het overlijden van een dierbare. Dat is een ingrijpende gebeurtenis in het leven van menigeen. Hoe een verlies verwerkt wordt, hangt sterk af van het afscheid en hoe dat verloopt. Voor nabestaanden is het dan ook van groot belang dat er op een waardige manier afscheid wordt genomen van de overledene. Een uitvaart in Leiden kan worden verzorgd en georganiseerd bij de Kleine Poort; een rustige plek waar u dierbare vredig kan rusten en waar u in waardigheid afscheid kunt nemen. Een van de belangrijkste dingen bij het afscheid nemen is rust en kalmte. U wilt in deze periode niet bezig zijn met logistiek en organisatie en daarom is het soms prettig als een aantal van deze zaken u uit handen worden genomen. Hoe een afscheid uiteindelijk genomen wordt, wat u vindt dat er moet gebeuren, welke sfeer u wilt neerzetten; het zijn allemaal zaken waar u zelf over beslist. Maar voor sommige mensen is dat niet altijd makkelijk omdat veel mensen er niet uitgebreid over nadenken. Dat is niet zo gek. De dood en het afscheid boezemen vele van ons toch angst in en een zekere mate van onbehagen. Toch is het de gewoonste zaak van de wereld en zeker iets om over na te denken. Hoe het afscheid er uitziet, mag u zelf kenbaar maken. De kleine poort is uw dienstbare metgezel in deze moeilijke tijd.

Waardig afscheid in Leiden

Bij de kleine Poort kunt u een afscheidsruimte huren die voor dit soort gelegenheden zeer geschikt is. In deze – wat wij noemen – chalet heeft u de mogelijkheid om de dierbare op te baren. Wanneer u besluit om gebruik te maken van deze mogelijkheid, dam krijgt u en de betrokken nabestaanden een sleutel waarmee iedereen in en uit de chalet kan wanneer men maar wil. Bij de Poort hechten wij aan een waardig afscheid en hoe dat gebeurt, is zeer persoonlijk. Daarom proberen wij dan ook altijd samen met u te kijken naar de wensen en de mogelijkheden. Heeft u er al wel eens over nagedacht? Uw uitvaart in Leiden moet altijd goed verzorgd worden. En daar kunt u bij ons altijd op rekenen. Sommige mensen kiezen ervoor om het lichaam van de dierbare thuis op te baren, anderen hechten meer waarde aan een neutraal terrein. Waar u ook voor kiest, wij denken graag met u mee over het afscheid in Leiden dat u wilt organiseren. Het is persoonlijk en die aanpak hanteren wij dan ook.

Omgeving

De Kleine Poort is fraai gelegen voor een uitvaart in Leiden. Het is er rustig met veel groen. Veel van onze gasten geven aan dat de omgeving rust uitstraalt en vrede. Het is niet voor niets dat wij ons hier gevestigd hebben. Na het overlijden van een dierbare moet er veel worden geregeld rondom de uitvaart in Leiden. Bij een uitvaart in Leiden zullen er ook veel praktische zaken aan de orde komen zoals het schrijven van rouwkaarten en natuurlijk het kiezen van de kist. Een uitvaart in Leiden organiseren is iets waar wij u graag bij van dienst zijn. Ook het uitzoeken van de juiste muziek is iets waar u over na zult moeten denken bij het organiseren van een uitvaart in Leiden. Bij de Kleine Poort bent u op het juiste adres om de uitvaart in Leiden of de omgeving van Leiden te organiseren. Wij kunnen helpen met verschillende aspecten van de uitvaart in Leiden zoals: