30-06-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

VDB Dental is al jaren hét adres voor alles wat u nodig heeft in uw tandartspraktijk. U vindt bij ons complete behandelunits, sterilisatieapparatuur en hand- en hoekstukken. Tevens kunnen wij u helpen met het ontwerpen van uw nieuwe praktijk. Of u nu al in bedrijf bent of gaat starten: bij VDB Dental bestelt u al uw benodigdheden voor een moderne tandartspraktijk. Wij bieden bovendien ook tweedehands behandelunits aan. Deze units zijn compleet gereinigd en nog zeer geschikt voor gebruik. Deze occasions zijn ideaal voor het realiseren van een extra behandelmogelijkheid zonder de volledige prijs te betalen voor een nieuwe behandelunit. Bij VDB Dental kunt u ook uw gereedschap bestellen. Neem contact op voor actuele prijzen en aanbiedingen, en wij leveren u uw hand- en hoekstukken zo snel mogelijk. Op onze website vindt u enkele voorbeelden van producten die wij direct kunnen leveren. 

Hand- en hoekstukken laten repareren

Bij intensief gebruik gaat apparatuur soms kapot. Dat geldt ook voor hand- en hoekstukken. Dit zijn doorgaans de meest gebruikte artikelen in een praktijk. VDB Dental biedt u de mogelijkheid uw materiaal professioneel te laten repareren. U kunt hiervoor uw hand- en hoekstukken opsturen en u ontvangt voor aanvang van reparatie een kostenraming. Als u hiermee akkoord gaat repareren wij uw producten zo snel mogelijk. Hiervoor hebben wij een 36-uur service. U wilt immers zo snel mogelijk weer beschikken over uw eigen materialen. Reparatie voeren wij altijd uit tegen de laagst mogelijke prijs. Dit stelt u in staat uw hand- en hoekstukken te blijven gebruiken. U hoeft zo geen nieuw gereedschap aan te schaffen en kunt bovendien uw vertrouwde gereedschap blijven gebruiken. De volgende onderdelen en artikelen bieden wij ook nieuw aan:

  • MKDent handstukken
  • MKDent lampjes 
  • MKDent micromotor
  • Kavo handstukken
  • Kavo hoekstukken

Op onze website ziet u naast onze hand- en hoekstukken onze andere producten. Zo bestelt u ook verlichting en ergonomische werkstoelen voor uw praktijk eenvoudig bij VDB Dental. Benieuwd naar onze artikelen? Bezoek dan onze showroom in Velp. Voor een bezoek aan onze showroom kunt u het beste vooraf een afspraak maken. Wij laten u dan graag in alle rust ons assortiment zien, waar u ook de nieuwste hand- en hoekstukken aantreft. Onze medewerkers adviseren u bovendien graag over onze producten, zodat u met de juiste producten voor uw praktijk de deur uit gaat. Onze artikelen zijn direct mee te nemen maar kunnen ook bij u bezorgd worden. 

Ontwerp praktijk

Als tandarts bent u natuurlijk niet opgeleid om een praktijkruimte in te richten, inclusief technische ruimtes. Daarom nemen wij u dit werk graag uit handen. Wij weten waar een goede praktijk aan moet voldoen en kunnen u voorzien van een goed ontwerp én de juiste producten om uw praktijk in te richten, zoals hand- en hoekstukken. Op onze website leest u meer over deze service. Wij maken hier graag een afspraak voor met u, zodat wij uw wensen en eisen in kaart kunnen brengen. Hoewel tandartspraktijken moeten voldoen aan zekere standaarden heeft u daarbinnen de vrijheid uw eigen praktijk vorm te geven. Dat doen wij graag met u. Indien nodig kunt u vervolgens al uw benodigdheden bij VDB Dental bestellen.