13-08-2018 Webwinkels en Webshops 0

Led verlichting is fantastisch. Natuurlijk, dat is makkelijk zeggen als de LedstripKoning. Maar neemt u eens een kijkje op ledstripkoning.nl en laat u overtuigen van onze producten. Het prettige aan deze producten is het feit dat ze zeer duurzaam zijn maar wel erg veel licht geven. U hebt er dus maar weinig voor nodig om een optimaal resultaat te behalen. Wilt u een complete strip in plaats van een inbouwspot of wandlampje? Dat is nog eens een origineel alternatief! Wat dacht u bijvoorbeeld van de led strip van helder wit die wij in diverse lengtes kunnen leveren? Een led strip van helder wit geeft prettig neutraal licht en dat maakt het zeer geschikt voor in de huiskamer, keuken, badkamer of studiekamer. Maar ook in de wachtruimte van de tandarts en huisarts zal een led strip van helder wit niet misstaan. Diverse kantorencomplexen zijn van tl-buizen naar de led strip van helder wit overgestapt en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Licht heeft namelijk een belangrijk aandeel in het fysiek en mentaal gestel van uw werknemers. Kortom, er zijn genoeg redenen om de aankoop van een led strip van helder wit te overwegen. Hopelijk kiest u dan voor onze webwinkel want wij leveren niet alleen binnen 24 uur, dus binnen een werkdag, we zijn ook nog eens de goedkoopste op het internet. Niet alleen kunt u een led strip van helder wit kopen, we leveren ze in diverse tinten wit en zelfs in regenboogkleuren, speciaal voor dat ene feestje waarop u echt een geode indruk wilt geven.

Een led strip met helder wit licht is een welkome aanwinst

Een led strip van helder wit bestellen? Hoe dat u dat nu eigenlijk? Misschien bent u helemaal niet zo bekend met online bestellen. Dan moet u vooral even verder lezen want we leggen het u hier stap voor stap uit:

  • Maakt eerst een weloverwogen keuze uit ons grote assortiment. Zoekt u bijvoorbeeld een led strip van helder wit van 1, 3 of 5 meter lang? Of toch liever in een ander teint?
  • Log in op uw account of maak een gratis profiel aan door eenmalig uw adres- en contactgegevens in te vullen en een wachtwoord te verzinnen,
  • Het enige dat u nu nog hoeft te doen is betalen en dat kan op diverse manieren. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van iDEAL, van PayPal of door te betalen met uw credit card.

Als u dit hebt doorlopen krijgt u een bevestiging en gaan we aan het werk. Binnen enkele uren zult u een verzendbevestiging ontvangen en dat betekent dat u morgen al de led strip van helder wit in huis hebt. Naast helder wit kunt u ook gaan voor onder andere warm wit, dual white, koud wit en speciale leds. Ten slotte raden we het u aan om onze aanbiedingenpagina scherp in de gaten te houden want die specials wilt u voor geen geld missen.

Voor al uw led verlichting zult u keer op keer bij ons slagen

Voor al uw vragen staan we via de mail en ook telefonisch voor u klaar. Hopelijk bent u tevreden over onze service n geeft ons een beoordeling. Op dit moment genieten we van een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9.3 en daar zijn we erg trots op. Toch gaan we niet op onze lauweren rusten en zullen we er alles aan doen om u ook in de toekomst van moderne led verlichting te kunnen voorzien. Kom eens kijken in onze showroom in Den Bosch en volg ons via de sociale media voor het laatste nieuws zoals aanbiedingen en nieuwe producten.