14-08-2018 Creatief en Decoratief 0

Welkom bij Alskar waar u terecht kunt voor industrieel design van diverse producten. Wij zijn een bedrijf dat niet zomaar met ideeën komt, maar met een duidelijke visie. Het industrieel design van een product moet volgens ons waarde toevoegen en een product niet alleen stroomlijnen er mooi uit laten zien, maar het moet eruit springen. Voor ieder soort product zoekt u een ander industrieel design op maat. Het is van groot belang dat het industrieel design dat ontworpen wordt in samenwerking met de klant wordt ‘grootgebracht’. Wat bedoelen we daar precies mee. Om een goed industrieel design te ontwikkelen en een product dat echt opvalt, moeten wij als team precies weten wat u met uw product wilt bereiken. Dat betekent dat er over het product moet worden nagedacht samen met u als klant. We gaan dan ook eerst samen rond te tafel zitten om over het product of uw vraag te praten. De eerste stap naar het juiste industrieel design is altijd de kennismaking met een product, maar natuurlijk kan het daar niet bij blijven. Op het moment dat u er voor kiest om het industrieel design uit te besteden aan een bedrijf, wilt u dat dit bedrijf net zo veel goed snapt wat de waarde van het product is als uzelf. Met andere woorden; het moet een samenwerking zijn waarin we alle kennis bundelen en met een visie aan de slag gaan waar alle partijen achter staan. Alskar is een bedrijf met ambitie en die ambitie wordt bij ieder industrieel design opnieuw ingezet. Ons werk loopt zeer uiteen en we zijn sinds 2007 al bezig met het ontwikkelen van allerhande industrieel design. We ontwikkelden industrieel design voor: 

  • Medische producten
  • Sportproducten
  • Tools voor professionals 

Industrieel design sinds 2007

Sinds 2007 ontwikkelen dus al verschillende robuuste designs. Wij mogen dan ook met trots melden dat vele tevreden klanten u voorgingen. Onze expertise is breed omdat wij binnen verschillende sectoren voor ontwerpen zorgden en dat leverde ons heel erg veel kennis op die we steeds weer kunnen inzetten bij nieuwe projecten. Wij hebben ongelofelijk veel plezier in het hetgeen wij doen en dat zie je terug aan ons team en de manier waarop wij werken. Een van onze kwaliteiten is onze directe manier van werken. wij schromen niet onze visie kenbaar te maken en werken graag samen met partijen die onze visie delen en die waarde toevoegen. Een schonere wereld is iets waar wij veel waarde aan hechten bij het ontwikkelen van producten en wij vinden het geweldig om na te denken over manieren waarop we dit kunnen doen door het ontwikkelen van producten. Een industrieel design of een strategie kunnen we samen bepalen om ook samen bij te dragen aan een betere wereld en een schonere wereld. Wij geloven niet in luchtkastelen maar wel in dromen en het waarmaken van dromen van ons en anderen. Met onze visie hebben we al prachtige producten mogen ontwikkelen en wij werken met ontzettend veel plezier aan nieuwe projecten om een bijdrage aan een betere wereld te leveren.

Neem eens contact met ons op

Bent u nu wel erg benieuwd geworden naar wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? U kunt altijd even een mailtje naar ons sturen, of even bellen met het telefoonnummer dat u op onze website vindt. Wij maken graag kennis met u zetten dan de volgende stap naar een mooie samenwerking. We kijken erg uit naar het ontwikkelen van mooie producten en gaan graag een mooie samenwerking aan. Neem contact op en dan helpen we u snel verder.

Lees meer…