10-03-2019 Kinderen en Speelgoed 0
In de webshop van Zippytoys, een hippe online speelgoedwinkel, bestel je ook diverse producten van Mepal: https://www.zippytoys.nl. Een Rosti Mepal beker is ideaal voor iedereen met kinderen, of ze nu klein of groot zijn. De producten van Mepal zijn namelijk ontzettend goed van kwaliteit. De bekers zijn volledig lekvrij en daardoor zijn ze perfect om mee naar school te nemen in de rugzak van je kids. Het maakt niet uit als ze door elkaar worden geschud of misschien zelfs op zn kop terecht komen, een Rosti Mepal beker lekt absoluut niet. Daarnaast zijn alle producten van Mepal ook nog eens duurzaam geproduceerd. Dat wil in dit geval zeggen dat ze veilig en erg milieuvriendelijk zijn. Bovendien is een Mepal beker 100% BPA vrij. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er giftige stofjes in het eten van je kinderen ‘lekken’ zoals dat bij bekers kan gebeuren die dit wel bevatten. Om die reden zijn de producten van Mepal uitermate geschikt om voedsel in te bewaren, en dus om aan kinderen mee te geven naar school of het kinderdagverblijf. Zo kunnen ze hun lunch vers en lekker houden als ze het moeten meenemen van thuis. Bovendien worden alle producten van Mepal helemaal in Nederland ontworpen en bieden ze maar liefst twee jaar garantie op alles. Mocht er dus onverhoopt toch iets misgaan of een item kapot gaan, dan kun je daar tot en met twee jaar na de aankoopdatum op terugvallen.

De verschillende producten naast de Mepal beker

Bij Zippytoys kun je allerlei producten van Mepal bestellen, waaronder de Mepal beker. Maar ze hebben er ook broodtrommels van hetzelfde merk. Deze zijn beschikbaar in diverse, leuke printjes, zoals met:
  • Nijntje
  • Allerlei dierenprints
  • Spiderman
  • Auto’s
  • Frozen karakters
  • Woezel en Pip
Al bovenstaande printjes zijn te vinden op broodtrommels van Mepal in de webshop van Zippytoys. Er is echt heel veel keuze, ook in de bekers! Je kunt dus gemakkelijk je Rosti Mepal beker en broodtrommel tegelijk bestellen voor zowel jongens als meisjes, en voor wie dat leuk vindt hebben ze zelfs bordjes en mokken van hetzelfde merk. Of wat dacht je van de vierdelige Mepal kinderset? Hier zit niet alleen een Mepal beker in, maar ook een bordje, vlaschaaltje en een kunststof drinkglas. De set is heel leuk om cadeau te geven aan (kersverse) ouders of misschien wel je eigen kleintje als die nog heel jong is. Omdat Mepal producten van zo’n goede kwaliteit maakt, gaat zo’n setje met Mepal beker, bordje etc. wel hun hele leven lang mee. Misschien kunnen je kinderen hem later zelfs gebruiken voor hun eigen kinderen!

De goede service van Zippytoys

Bij Zippytoys koop je die handige en lekvrije Mepal beker gemakkelijk online. Voor 21.00 besteld is zelfs morgen al in huis, en als je besteld voor meer dan €3,95 hoef je geen verzendkosten te betalen. Voor wie in de buurt van Goor woont kan trouwens gewoon in de offline winkel terecht. Dan kun je even live door het assortiment Mepal producten neuzen met je kids, en alles direct meenemen. Maar of je nu offline, of online naar Mepal items zoekt voor je kids, bij Zippytoys vind je ze gegarandeerd!