17-04-2018 Woning en Tuin 0

Wilt u graag uw huis verven? Zoekt u naar een beits voor de schutting? Of zoekt naar grote bakken met latexverf om de muren van uw huis mee onder handen te nemen? Wat u dan ook zoekt, u kunt al uw verf bestellen via het internet en wel via verfshoppen.nl. Wist u dat wij meer dan 80 jaar aan ervaring met ons meebrengen? Zo oud is het internet niet dus u begrijpt ook wel dat we onze reikwijdte flink konden vergroten door online te gaan. U bent overigens van harte welkom om verf te bestellen in onze eigen winkel in Hengelo. Mocht u in Twente wonen dan bent u van harte welkom. Voor alle andere bezoekers op onze site is er dus ook goed nieuws want zij kunnen online hun verf bestellen. Werkelijk alle type verf kunnen wij u aanbieden. En enkel van gerenommeerde topmerken zoals Flexa, Sikkens, Wijzonol en Alabastine. U begrijpt waarschijnlijk wel dat u bij ons naast verf bestellen ook allerlei accessoires en gereedschappen kunt kopen. Van voor de hand liggende producten zoals rollers en kwasten of schuurpapier tot aan primers, grondverf en plamuur om de gaten in de muur mee te dichten. Met primer en grondverf, ook wel bekend als stopverf, kunt u de ondergrond dus het materiaal waar uiteindelijk op geverfd gaat worden goed voorbereiden op de uiteindelijke verflaag. Het hangt van het materiaal af wat u het beste kunt gebruiken. Hebt u hier trouwens maar weinig kaas van gegeten? Schroom dan niet om bij het verf bestellen eerst nog even contact op te nemen met de medewerkers van Verf Shoppen!

Relaxt na werktijden verf bestellen? Dat kan nu hier

U hebt wellicht geen tijd om ieder weekend naar de bouwmarkt te gaan om daar verf te bestellen. Mocht u samen met uw partner al een tijdje twijfelen en vele kleurstalen in huis hebben liggen dan wordt het toch echt eens tijd om de knoop door te hakken. Misschien gaat het om de kleuren van de babykamer, dan hebt u maximaal 9 maanden de tijd om het te verven. En dan draagt u ook nog eens voor twee dus het is niet meer dan logisch dat u online eens rond gaat snuffelen. Hopelijk bent u ons nog niet vergeten en gaat u hier online verf bestellen. Wist u dat u een gratis account kunt aanmaken? Dat is niet alleen handig als u regelmatig verf en gereedschap wilt kopen maar ook omdat u nu een handig verlanglijstje kunt maken met interessante soorten en kleuren verf. Dat maakt verf bestellen wel erg eenvoudig want dit kan na uw werk of in het weekend vanaf uw laptop, tablet of zelfs uw smartphone binnen enkele klikken geregeld zijn. Uiteraard geschiet de betaling ook in zijn geheel online en wel door gebruik te maken van een online betaalservice. U kunt daarbij denken aan onder andere PayPal, iDEAL of creditcard. Kom geregeld terug zodat u op de hoogte blijft van de nieuwste producten en scherpste kortingen.

  • Vergeet daarom niet om de site te bookmarken,
  • En om u aan te melden op de gratis nieuwsbrief,
  • Of volg ons via de sociale media zoals Facebook of Twitter.

Al binnen een werkdag hebt u uw producten in huis

Na het verf bestellen krijgt u een bevestiging en zetten wij alles op alles om u snel tegemoet te komen. Dat betekent doorgaans dat u al binnen een werkdag over uw bestelde producten kunt beschikken zodat u dit weekend al aan het werk kunt gaan. Bevalt het niet zo? Dan hebt u altijd nog 14 dagen retourrecht.