18-04-2018 Marketing en Promotiemateriaal 0

Spandoeken worden gebruikt bij veel bijzondere gelegenheden. Een jubileum, de thuiskomst van een familielid of vriend(in) van een verre reis of een belangrijke sportwedstrijd. Wat je ook te vieren hebt, je kunt hiervoor eenvoudig online een spandoek ontwerpen. De Spandoekgigant is een echte aanrader voor het ontwerpen en bestellen van mooie spandoeken. Er zijn verschillende varianten mogelijk. Kies bijvoorbeeld:

  • Een speciale pvc spandoek met glossy afwerking. Ideaal voor het haarscherp laten printen van foto’s
  • Premium spandoek: op de hoogste kwaliteit materiaal en met de beste kwaliteit inkt. Wel 2 tot 3 jaar bestand tegen uv-straling en weersomstandigheden
  • Mat spandoek: met een matte uitstraling. Ideaal voor het printen van teksten
  • Frontlit: op een zeer stevig zeildoek. Voor binnen en buiten

Het mooie van zelf spandoeken ontwerpen is dat je helemaal zelf kunt bepalen wat erop komt. Alles is mogelijk, van tekst tot foto’s. Zo kun je het product helemaal personaliseren. Leuk om een vriend(in) of familielid te verrassen. Vier een jubileum geheel in stijl of verwelkom iemand terug na een lange wereldreis. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de gelegenheden waar je spandoeken voor kunt gebruiken. De Spandoekgigant helpt je van begin tot eind met het ontwerp en de bestelling.

Bestel spandoek op maat

Met een spandoek van de Spandoekgigant kun je alle kanten op. Allereerst kun je de afmetingen heel flexibel afstellen. De maximale breedte is 158 cm, maar de lengte kan helemaal vrij ingesteld worden. Vervolgens kun je kiezen welk materiaal je wilt. De keuze hangt af van een aantal factoren. Bijvoorbeeld hoe lang en waar je het spandoek wilt gebruiken. Zoals je hierboven al zag, kun je kiezen voor Fronlit, Mat, Glossy of Premium materiaal. Voor eenmalig gebruik kun je prima voor de goedkoopste optie gaan. Wil je langer gebruikmaken van het product, dan is een duurdere variant waarschijnlijk handiger. Tot slot kies je voor het soort afwerking van het spandoek. Kies voor ringen om de 30 cm of om de 50 cm of ga voor de optie ‘schoonsnijden’. Weet je niet goed welke optie het handigst is voor jouw situatie? Vraag het gerust aan een van de medewerkers. Zij weten precies welke optie geschikt is voor welke spandoeken. Ook de gewenste levertijd is te selecteren. Kies je ‘spoed’, dan krijg je het product de volgende werkdag al in huis. ‘Snel’ betekent binnen vier werkdagen. Kies je voor ‘normaal’, dan kun je je product binnen acht werkdagen thuis verwachten. Wil je het artikel dezelfde dag al in huis hebben? Kies dan ‘last-minute’ en kom het product die dag nog afhalen. Houd wel rekening met de aanvullende eisen van uiterlijke bestel- en afhaaltijd.

Online spandoeken ontwerpen

Een spandoek ontwerpen bij de Spandoekgigant klinkt natuurlijk heel leuk, maar hoe moet het eigenlijk precies? Nadat je de basiseisen voor het product hebt aangegeven, krijg je twee opties: online ontwerpen of een bestaand ontwerp uploaden. Heb je het ontwerp al klaar? Upload dan een bestand om het direct toe te passen op een spandoek. Weet je nog niet hoe je het product wilt vormgeven? Klik op ‘online ontwerpen’ en begin met het ontwerp van jouw eigen spandoek. Wil je meerdere spandoeken van hetzelfde ontwerp? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan het gewenste aantal in onderaan het online bestelformulier. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden zeer groot op despandoekgigant.nl. Heb je je bestelling geplaatst, dan gaan medewerkers snel aan de slag met jouw artikel. Iedereen die voor € 75 of meer bestelt, krijgt de bestelling gratis thuis bezorgd. Voor je het weet kan het feestje beginnen en kun jij jouw zelf ontworpen spandoeken aan iedereen gaan laten zien.