13-12-2018 Mens en gezondheid 0

Steeds meer mensen kiezen ervoor om met regelmaat een Yoga therapeut te bezoeken en dat is ook niet vreemd, het kan je echt veel voordelen opleveren! We leven in een jachtige maatschappij, waarin het vaak lastig is om tijd voor onszelf te nemen. Als we klachten hebben, dan wuiven we die vaak weg. Maar op een gegeven moment loop je toch tegen een grens aan. Het is verstandig om dat moment voor te zijn, want als je jezelf echt tegenkomt, dan heb je vaak een groot probleem. Een Yoga therapeut bezoeken en oefeningen doen die bij deze leer horen, kunnen jou echt op verschillende vlakken helpen! Zo kan het jou helpen bij:

  • lichamelijke klachten
  • geestelijke klachten
  • paniek- en angststoornissen
  • herstellen van je balans

Het klinkt misschien wat vreemd dat dit allemaal opgelost zou kunnen worden met behulp van yogasessies, maar het is minder vreemd als je nagaat hoe oud deze traditie al is. Het is een leer die echt al vele eeuwen oud is en daardoor heeft het zich ook uitstekend kunnen ontwikkelen. Er is in de loop der tijd veel kennis opgedaan over wat werkt en wat niet en daardoor kan een Yoga therapeut mensen ook zo goed helpen!

Sessies bij een Yoga therapeut

Het volgen van sessies bij een Yoga therapeut, levert jou in de eerste plaats op dat je even echt stilgezet wordt. Vaak letterlijk, want de oefening voer je vaak op een mat uit, je werkt dus op een heel klein stukje grond. Maar ook figuurlijk, want je wordt je er weer van bewust waar het nu allemaal om gaat. Door de yogaoefeningen raak je weer in contact met jezelf, met je geest en met je lichaam. Op die manier raak je weer meer in balans, je wordt weer meer één. En ook kunnen met behulp van de Yoga therapeut diverse lichamelijke klachten opgelost worden. De yogaoefeningen maken jouw krachtiger en leniger, waardoor je ook letterlijk beter in je vel komt te zitten. Niet alleen voor de korte termijn levert dit resultaten op, maar ook zeker voor de langere termijn! Het is dan ook niet vreemd dat mensen die dit eenmaal geprobeerd hebben ook blijven doen. Dat het iets is wat echt een permanent onderdeel van hun leven wordt. Zij hebben er zo veel baat bij dat zij altijd met de oefeningen bezig zullen blijven. Soms niet meer met behulp van een Yoga therapeut, maar vaak wel.

Ruime ervaring

Als jij de hulp zoekt van een Yoga therapeut, dan kun je op steeds meer plekken terecht. Maar lang niet overal is de juiste kennis aanwezig en ook niet de nodige ervaring. Zoek jij iemand die echt verstand van zaken heeft en die veel ervaring heeft met deze leer? Dan moet je naar VRH Care in Den Haag gaan! Met meer dan 25 jaar ervaring kun je er zeker van zijn dat zij hier weten wat ze doen. Ze hebben in al die jaren al heel veel verschillende mensen voorbij zien komen en hebben daardoor een goed beeld van wat bij wie werkt. Hun Yoga therapeut biedt groepslessen aan, maar je kunt bij hen ook voor individuele sessies terecht. Je kunt dus echt een programma volgen dat bij jou past. Uiteraard kun je beide ook combineren, het is maar net wat jij prettig vindt! Op vrhcare.com kun je alles lezen over de yogalessen die zij te bieden hebben! Wil jij ook meer harmonie in jouw leven ervaren, wil jij meer in balans zijn, je fitter en gezonder voelen? Kies dan voor de Yoga therapeut van VRH Care!