02-08-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Hulp op afstand in plaats van het dienst nemen van een systeembeheerder, dat klinkt riskant. Maar welke systeembeheerder werkt op uur basis? Kunt u op die collega rekenen als er een probleem is in het weekend? Is het binnen de mkb systeembeheer niet veel prettiger om een bedrijf te kennen dat dan even met u kan meekijken? Dankzij de mkb systeembeheer bij iwally.nl verdwijnen storingen en soortgelijke problemen als sneeuw voor de zon. Bij iWally denken we in een team, staat er 7 dagen per week en dus 24 uur per dag iemand voor u klaar en dat betekent een totaalservice die u van een collega niet kunt verwachten. Natuurlijk is een combinatie ook zeker mogelijk. zo kan het geen kwaad om een expert in dienst te hebben die bij de uitval van software of hardware binnen het mkb systeembeheer direct de kennis en tools tot zijn beschikking heeft om het probleem te verhelpen. Terwijl buiten zijn dienst om of bij een veel groter technisch probleem hulp dankzij onze mkb systeembeheer geboden kan worden. Hebt u hier wel oor naar? Kijk dan snel op onze website en zie daar welke mogelijkheden wij u zoal te bieden hebben. Naast mkb systeembeheer bieden we namelijk allerlei services aan zoals toezicht, advies en het opzetten van het ICT netwerk. Daar kunt u waarschijnlijk wel een handje bij gebruiken want u wilt snel over een vlekkeloze opstelling kunnen beschikken waar de kans op een technische storing tot een minimum kan worden beperkt.

Uw mkb systeembeheer kan prima van een afstand gedaan worden

Naast het feit dat een soepel draaiend systeem boekdelen spreekt, is mkb systeembeheer ook van belang als het gaat om het maken van back-up. Een hack-aanval is helaas schering en inslag. U kunt uw ICT nog zo goed beschermen tegen virussen, DDoS-aanvallen en andere digitale problemen, het is van het grootste belang dat u hierin preventief te werk gaat. en dat betekent dat er regelmatig en back-up gemaakt moet worden zodat de mkb systeembeheer kan worden teruggezet naar een kopie uit het verleden. Dit noemen wij simpelweg veilig en efficiënt werken en dit is dan ook één van de vele adviezen die we u te allen tijde meegeven.

  • U kunt ons vragen om advies bij het opzetten van een ingenieus computersysteem inclusief callcenter,
  • En we dragen vervolgens graag bij aan het mkb systeembeheer,
  • We installeren Teamviewer. Dat is een handig stuk software waarmee we van een afstand kunnen monitoren. Daarbij gaat het niet om het internetgedrag van uw medewerkers of iets dergelijks. Maar om de staat van de afzonderlijke pc’s, laptops en servers.

We helpen u aldus met uw complete mkb systeembeheer. Dus ook als u wilt overstappen naar een modernere server, een nieuw softwarepakket wilt aanschaffen en installeren en als er upgrades te installeren zijn. We hebben ons tot dusver op het zakelijke aspect van iWally gericht. Maar ook particulieren zijn van harte welkom. we helpen met de installatie van uw besturingssysteem en software en helpen bij de beveiliging en eventuele reparatie van uw laptop of pc.

Altijd draaiende systemen, dat is uiteraard extreem belangrijk

Kijk voor de huidige tarieven, naar allerlei foto’s en naar de referenties van klanten uit het verleden snel op onze website. Hebt u nog vragen of hebt u onze hulp direct nodig? Bel dan tijdens kantooruren of mail naar onze klantenservice. U kunt hen ook aanspreken via de ingebouwde chat. Uiteraard bent u zowel met als zonder afspraak van harte welkom in ons filiaal in Maarssen. Vergeet ten slotte niet om iWally te volgen via Facebook, Google+ en Twitter.